Vstavané spotrebiče - aké máte a aké odporúčate?

Dobrý večer.ake máte a aké odporúčate vstavané spotrebiče do kuchyne?(mikrovlnka+rúra). Značka a model Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
zavisi aky mas rozpocet :)
Odpovedať
@mgx zlata stredná cesta :)
Odpovedať
@ivka998 kazdy bude odporucat tie svoje :-D ja mam uz v druhom byte len bosch, a spokojna som, bez akehokolvek servisneho zasahu.
Odpovedať
Profilova fotka
Bosch BFL 634GS1 Bosch HBG 635NS1
Odpovedať
Ahojte chceme s priatelom do kuchyne v jednej linii tri vstavane spotrebice... rura mikrovlnka kavovar, no nie vsetky maju rovnaku výšku, existuju nejake listy ktore sa daju domontovat aby to bolo cele rovnako vysoke? na 60cm no napríklad mikrovlnka a kavovar vyska 45,5 a rura 59,5cm. prikladam foto ako to mam na mysli.
Odpovedať
@simi2003 ahoj. Na obrázku máš kompaktné spotrebiče. Sú to takzvané kompakty ktoré su robené na rovnakú výšku cca 455mm. Kazdy výrobca má aj keď výber obmedzený a ceny dosť vysoké. Dajú sa doplniť ku klasickým spotrebičov s výškou cca 594mm ohrevne zásuvky na dorovnanie mikrovlnky k rúre.
Odpovedať
@ivka998 ahoj. Podľa mojich skúseností s predajom je najpredávanejší Electrolux. Porovnanie cena kvalita najpriatelnejsie. Ale ako píšu Bosch je veľmi obľúbený no cenovo drahší. Gorenje ma dotiahnuté dizajnové kolekcie ale cena vyššia. Whirlpool išli cenou hore. Menili design aj vnútornú politiku firmy. Kvalitativne pri vstavaných spotrebičov celkom dobre.Veľa záleží od toho čo sa ti páči. Každý výrobca má svoj design. Za mňa AEG je pekne a kvalitne. S tých čo píšem nepokazis nič. Pozri čo sa ti páči a vyhovuje.
Odpovedať
@aureliusss ďakujem ti pekne no idem pozrieť koľko to stojí 🙄🙄
Odpovedať
@ivka998 Je ťažké takto odporúčať, v konečnom dôsledku si vyberaj aké hlavné využitie a ako často, ak vyváraš každý deň tri jedlá plus nejaký slaný alebo sladký koláč tak by som išla do kvalitnejšieho a ak nie stačí lacnejšie a pekne vyzerajúce.
Odpovedať
Máme bosch a zatiaľ najlepšie. Ešte aj manželka si pochvaluje rúru, pred tým jej pôvodná nepiekla dobre
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ozivujem to tu 🙂 @simi2003 prisla si na nieco ?? my prave riesime rovnaky problem. chceme mat vsetky spotrebice v rovnakom dizajne. pre ktore si sa rozhodla ???
Odpovedať
Profilova fotka
@matusmino bosch je podla mna v tomto smere fajn, aj dizajnovo aj kvalitovo, ale tak zalezi aj od financii kolko chces do toho dat 😉
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ado88 tak rozumne ale bol cena vykon v rovnovahe.. mne sa paci aj ta rada od electroluxu..
Odpovedať
Je to velmi tazke s tou elektronikou...treba dat na pocit a co sa paci...my sme chceli kvalitu kupili sme chladnicku aj mycku bosch obe sa do 2 rokoch pokazili...uz sa mi zda ze je uplne jedno aka je to znacka... je to asi o stasti na kus...do noveho bytu sme teraz zobrali AEG najvyssiu radu ..tak uvidime ci sa mi to potvrdi alebo budem prekvapeny kolko vydrzi. Hlavne som pozeral parametre a tu technicku stranku.
Odpovedať
@mariankovac80 pri výbere musíš mať šťastie, lebo najkvalitnejší výrobok má napr len 2-3 promile kusovú závadu , no môžeš natrafiť práve naň, naopak najporuchovejšie májú i 10 prom, no môže ti slúžiť roky ak natrafiš na dobrý
Odpovedať
@mariankovac80 Tiež som sa spoliehal na značku, keď sme prvýkrát vyberali a kupovali sme cca v rovnakom čase ako švagrovci spotrebiče, my sme do nich dali raz toľko ako oni, lebo sme chceli lepšie a neviem čo všetko a my sme po dvoch rokoch menili aj myčku aj chladničku a im to všetko šlape stále.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?