Oplatí sa kúpiť elektrický čistič okien?

Profilova fotka
Ahojte.. Chcem sa spýtať tých, ktorí používajú elektrické čističe na okná, ako sú spokojní a či sa to oplatí kúpiť. A či s tým umývajú aj strašné okná, ak nejaké majú. Pokukujeme po KARCHER W6PLUS. Budem vďačný za každú odpoveď.
Odpovedať
Osobne mam z lidlu. Nemyslim ze je velky rozdiel medzi nim a karcherom. Vpodstate by sa to malo volat vysavac vody. Okno musis umyt tak ci tak. Akurat je k tomu pribaleny rucny rozprasovac s handrickou. Je to trochu konfortnejsie ako s handrou ale nie o vela. Nasledne tymto vysavacom vysusis okno. Chce to trochu cvik na spravny pritlak a rychlost a vysusi to na 98% bez smuch. (Este sa asi musim naucit vysavat kraje okna) Stresne okno to podla mna vysusi uplne rovnako ako obycajne (osobne mam) Osobne neviem ci by som ho kupil znova. Kedze sme v byte a umyvame 1x rocne asi nie. Keby som mal velky dom a potrpel si na vylestenom okne bez smuh 4x rocne tak ano.
Odpovedať
Za mna super vec, ked sa mi raz ppkazi,urcote kupim hned dalsi. Ovela rychlejsie umyjem okna, ziadne zdlhave lestenie, len sup,sup povysavam. Mam tiez karcher a ich pripravok na umyvanie, ten je fakt super a velmi dlho vydrzi. Okrem okien s nim cistim aj zrkadla a sklenenu zastenu v sprche
Odpovedať
Profilova fotka
Mam ho. Dostala som od muza. Ja by som to asi za tie prachy nekupila. Ale je pravda, ze skla umyjem rychlo. Rozrabam si vodu s pripravkom (uplne mi staci aj pur). Chlpatejsou handrou umyjem ramy, suchou ich preletim. Potom s tou istou handrou (riadne mokrou) aj vodou premyjem sklo a karcherom ho povysavam. Vobec mu nevadi ta spinava voda. Karcher to vsetko vysaje a nezostane ani smuha a okna su ciste. Mame macku a psa, ak sa chcu dostat do domu, tak skrabkaju na terasove dvere s tymi spinavymi labkami. Tak len vezmem riadne mokru handru, preletim okno a povysavam karcherom. Aj kazdy den,..... Ak chcem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My tiez mame. Tiez som kupil karcher a teda nieco to pomoze. Ale aj tak, zena ta je zvyknuta na klasiku a to uz musi byt ked ho chyti do ruky, ze ide umyt okna s nim. Ale napriklad moja sestra ta len s tym umyva, vlastne som ho zene na narodky kupil na segrine odporucanie. Len je pravda, ze sto ludi, sto chuti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?