Zapravenie steny/podlahy po inštalácii vody

Zdravím, zasekali nám prívod vody a odpoad do novej kuchyne a mňa čaká zapravenie toho čo je na obrázku. Trubky tam upevňovali klasickou penou. Môj plán je u podlahy tiež ešte použiť penu, a na vrch to potom hodiť betónom. Nechcem tam ten betón liť priamo na tie trubky teraz, ptž ak by som náhodou niekedy to musel rozbíjať, že by nejaká trubka praskla alebo čosi, tak aby som sa k tomu ľahšie dostal a pri rozbíjaní by to určite v takom prípade odniesli všetky trubky. U tej steny potom niečo podobné, veľké medzery zase penou a nahodiť na to potom omietku a potom stierkou do finálu. Je môj plán uplná blbosť a je treba to spraviť inak? Prípadne ako? Díky
Odpovedať
Profilova fotka
Uplne staci sadra alebo sadrove lepidlo knauf perlfix. Maju v hornbachu.asi len 25kg Ak treba vysekat da sa. Pena je strasny bordel... rozrob si vzdy len male mnozstvo tvrdne to extremne rychlo. Finalna omietka musi byt z niecoho ineho... treba si nechat miesto
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som to iba dopenil a zarezal zarovno. Ved tam bude kuchyna nebude to vidiet. Popripade zatiahnut rokofinalom ... predavaju male vedierko.
Odpovedať
rimano uni, knauf rotband a dalsich 15 moznosti, cim to zahadzat... beton, to asi nemyslis vazne?
Odpovedať
Podla obrazku je to neodstatocne vysekane a nie je tam priestor na nejake zahadzanie a pod. Alebo len zle vidim? Minimalne ten odpad pri podlahe nie je sanca...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

rimano uni, knauf rotband a dalsich 15 moznosti, …
@kejsix Betón v podlahe, na stene omietka... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?