Staré vonkajšie schodisko

Profilova fotka
Ahojte kutilovia a murári, zaujímal by ma Váš názor ako by ste riešili toto vonkajšie schodisko vedúce do domu. Toto sú staré schody,ktoré išli do domu,ktorý sa zbúral,podesta sa musí zdvihnúť ešte cca o 50cm,dať tie schody len zrekonštruovať a zachovať materiál co tam je alebo celé to dat preč a spraviť nanovo bud takéto betonove alebo nejaké samonosne betonove,alebo železné, poprípade potešia aj nejaké fotky,ako máte vy riešené schody do vyvýšeného domu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bystricankabb:

Ahojte kutilovia a murári, zaujímal by ma Váš náz…
@bystricankabb využiť ich ako výplň, na ne urobiť nové debnenie a zaliať do tvaru nového schodiska. Zabiješ dve muchy jednou ranou. Nemusíš ich rozbíjať, budeš mať nové schodisko a poslúžia ako výplň..
Odpovedať
Profilova fotka
@bystricankabb ak je zaklad dobry, vyuzit. Ak nie, vyburat a pouzit ako zasyp. Ale to vidis, ked urobis sondu, nemusis sa pytat. A fotky, hm, hladat sa mi v archive nechce, aj tak by ti to nepomohlo. Videla by si len povodny stav/debnenie a novy stav. A ak nevies, ako sa robi debnenie na schody, tak z fotky to aj tak nezistis, je tam kopec detailov, ktore nevidno. Uz len vediet dobre vypocitat vysku a dlzku schodov :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od mgx:

@bystricankabb ak je zaklad dobry, vyuzit. Ak nie…
@mgx ďakujem, tak nejako som aj myslela,že teda ak to bude ok,tak by to bola škoda celé búrať, určite oslovíme niekoho skúseného od fachu,čo nám to aj prerata
Odpovedať
Profilova fotka
@bystricankabb tu mate, modernizovana verzia skript, ked som este ja chodil do skoly :). vzorce stale platia https://www.svf.stuba.sk/buxus/docs/d...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?