Schodisko v poschodovom dome

Prosim, viete mi niekto poradit, co by sa dalo urobit s tymto schodiskom, aby nebol velky unik tepla? A ako ste riesili sklobeton? Budem vdacna za kazdu radu, popripade fotku, ako ste to vyriesili. Dakujem :)
Odpovedať
@sekynka Cast zamurovat, cast dat fix okno.
Odpovedať
@sekynka Rodicia zamurovali cely sklobeton a dali tam obdlznikove okno,take primerane velke,aby bolo dostatocne osvetlene schodisko.Rozmer si presne nepamatam. Okno je v tej spodnej casti. Tam,kde mate prvy rad sklobetonu,tam osadili okno
Odpovedať
@hoblinka13 a ked vymenili sklobedon za okno, pomohlo to? myslim, ci uz nesla odtial taka zima?
Odpovedať
zbytocne vela svetla na schody, ved to zamurujte a dajte tam nejake kvalitne mensie okno 3jsklo a unik zminimalizujete
Odpovedať
@sekynka pravdaze ano,bolo to zmena,ktoru ihned pocitili a hlavne esteticka zmena. S oknom to vyzera velmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Sklobeton vyburat, zamurovat, dala by som kvalitne 3sklo- franc.okno.
Odpovedať
ja tiež zamurovať,ale dala by som tam nejaké oblžnikové okno na ležato,ale otvárateľné kvôli vetraniu a tiež pozor na bezpečnosť kvôli deťom.
Odpovedať
@hoblinka13 dakujem :) . No musime nieco vymysliet, lebo v zime tam aj zamrzneme :( . ked to vymenili, nebolo treba oddelit to schodisko, aby tam neunikalo to teplo? kuria drevom, ci plynom?
Odpovedať
@marta2610 ano, to tiez trebaba na to prihliadat. len neviem, ked okno bude po sirke, ci by tam nebola tma. ci by nebolo lepsie dat okno po dlzke..
Odpovedať
@sekynka Ja by som ponechala povodnu velkost, velke okna a vela svetla na schodisku je nahodou super, nemyslim, ze je to zbytocne. My mame 2 velke fixy (nemame ich sice ako umyvat, ale nam to nevadi :-)) plus tretie dvere na terasu, ktore na fotke nevidiet. A je to jedno z mojich najoblubenejsich miest v dome, uplne prekvapenie pre mna (kedze mam nulovu predstavivost a v stadiu stavby som si to nevedela predstavit).
Odpovedať
My sme tiez sklobeton na medziposchodi vymenili za klasicke pevne okno.Mame pekny vyhlad do zelene takze je to teraz ovela krajsie.Tiez to citi na teplote v zime. Urcite by som nezmensovala, niet nad denne svetlo ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?