Odpoveď na príspevok od peter9034:
omietky dole, rozvody voda,elektrika,kurenie,okna… @peter9034 elektrika je, kurenie budu robit dalsi rok, stare omietky pomaly osekavame, takze poter na vyrovnanie podlahy ma ist az po novych omietkach? Nemalo by to byt naopak?Odpoveď na príspevok:
Dobry den, zaciname prerabat poschodie na starom … najskôr zatepli povalu, uniká tadiaľ najviac tepla, môže byť pochôzna alebo nie ,vtedy stačí dať tam čo najviac vlny, následne okná, upraviť i veľkosť , hlavne južné aby i vykurovali, podlahy- izolovať proti vlhkosti i tepelne a vrchná vrstva dlažba a plávajúca alebo natieracia hmota, nechať poriadne vysušiť, nakoniec stierky vonkajšie i vnútornéOdpoveď na príspevok od duzu:
najskôr zatepli povalu, uniká tadiaľ najviac tepl… @duzu povalu nemame takze to riesit nemusim, takze v podstate idem na to dobre, este ma napadlo hore by sme chceli vyrovnavat podlahu betonovym poterom, podklad beton, moja otazka znie je to vobec mozne z technickeho hladiska? Predsa len plocha je asi 70 m2 a bude to zataz. Netreba na to povolenie od statika?