Horúca

Maľovanie bytu 60m2: Aká je reálna cena za maliarske práce?

Anonymný autor
Autor diskusie
Ahojte, prosím Vás žijem sama a nemám skúsenosti..boli mi na obhliadke dvaja maliari (Senec) byt 60m2 cena 900 eur aj zakrytie..pýtam sa ako laik nechcem sa nechať oklamať ale príde mi to dosť..je to reálna cena?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok:

Ahojte, prosím Vás žijem sama a nemám skúsenosti.…
reálna cena je, ktorú dohodnete. ChápemVás, pretože sa hanbím jednať, ale popýtajte sa okolo seba kto u nich maloval a porovnajte ...
Odpovedať
Profilova fotka
cena za malovanie je na internete, vynasobit 2 cisla (cena za m2 * pocet malovanych m2) je riesitelny matematicky problem. Ak je cena nad Vase moznosti, tak hura do obchodu a kupit farbu, valcek a maliarsku stetku ...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

cena za malovanie je na internete, vynasobit 2 ci…
@mgx a penetrák, sadru, špachtličku. :-)
Odpovedať
Nas malovanie celeho 80m2 bytu vyslo 900 eur pred rokom.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok:

Tak to je kure.sky veľa. Pred rokom mi maľovali všetko na bielo vo firme( 4 kancel.,chodba,2x wc,kuchynka,schodište) za 2800, za 3dni hotovo. Samozrejme,s prikrytím,uprataním. A na fa.!!! 900 je zlodejina. Za byt max 300-400.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok:

A kolko to je m2?Budu malovat aj stropy?Farba biela,alebo tonovana?Farbu si kupujete sama?
Odpovedať
Anonymný autor
Autor diskusie

cena za malovanie je na internete, vynasobit 2 ci…
@mgx fiha dakujem za zbytočne podpichnutie..je mi uplne jasne, že keby to robim sama stojí ma to menej..otázka ale znela inak..
Odpovedať
Anonymný autor
Autor diskusie

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

A kolko to je m2?Budu malovat aj stropy?Farba bie…
@kuracinarez cca 140m sú tam aj nejake praskliny a farba je už v tej cene..jedna ponuka 900 druha 950
Odpovedať

Odpoveď na príspevok:

@kuracinarez cca 140m sú tam aj nejake praskliny …
Paušalizovať sa nedá. Lebo je to o vysprávkach, o nábytku a v neposlednom rade aj o farbe (jej cene), penetrácia atď... Takže čím viac cenových ponúk a z toho vyberať.
Odpovedať
Profilova fotka
vacsinou na anonymne otazky neodpovedam (lebo to nema vyznam) ale urobim vynimku. Uz to tu padlo, ale zopakujem. Cena je vecou dohody 2 stran, zahrna u Vas nielen malovanie, ale aj pripravu a vyspravky. Malovanie tiez netusime cim, ale vratane materialu. Mne cena za 140 stvorcov nepripada nejak uletena, ak majster dobru robotu a referencie a vy ziadne starosti. Dalsie moznosti, hladat dalej (a rovno si povedat aky je financny strop) alebo zobrat veci do vlastnych ruk - nie je to raketova veda. Kecy o tom ze dam max 300e=ano, ale potom si to robim sam ...
Odpovedať
Anonymný autor
Autor diskusie

vacsinou na anonymne otazky neodpovedam (lebo to …
@mgx nie max 300 eur očakávala som cenu asi okolo 700 eur toto mi skratka prišlo dosť..raketová veda to nie je, ale keby si to viem spraviť sama, tak asi nevolám na obhliadku maliara, myslím že je to z príspevku jasne..aha čiže ak napíšem moje prihlasovacie meno už pre vás budem úplne známa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?