Riešili ste podobné dispozičné riešenie bytu?

Dobry den, chcem sa opytat ci niekto riesil, dispozicne riesenie bytu na prilozenej fotke.
Odpovedať
@peterzm84 tento byt bol tusim v novom byvani, ked hladali byt v skalici. treba pozriet archiv.
Odpovedať
podobný byt som už niekde videl, mne príde zvláštne tie dva vchody do kúpeľne, komu niečo také vôbec napadlo
Odpovedať
Podobne sme vyriešili tak, že sme zamurovali dvere z kuchyne do tej kúpelne. Získali sme tak 110cm navyše aj kúpeľne, aj kuchyne čo je pri bytoch ozaj dosť. Ak chceš riešiť cez stavebné povolenie tak zcäčšiť otvor z kuchyne do obývačky, vyzerá to tak ozaj pekne, len je to nosna konštrukcia tak to treba cez stavebné povolenie.
Odpovedať
@lukasond Dakujem za odpoved. Tak to planujem spravit. Skoda ze ta pol izba nie je aspon 220 cm siroka, mohli na to mysliet ked to stavali.
Odpovedať
@peterzm84 to som nepochopila co je za 1/2izba, na co to realne malo sluzit ked to nema okno? ako kumbal? ak ano naco je vedla kuchyne este komora?
Odpovedať
@eeffka ved to mne pride ako hluchy priestor. Neviem co snim.
Odpovedať
Profilova fotka
@peterzm84 mozete si z toho urobit nejaky satnik alebo nejaky sklad na veci, lebo realne vyuzitie na nejaku izbu sa mi to moc vhodne nezda, uplne mi uchadza zmysel naco to robili s takymito doslova izbietkami.
Odpovedať
Má tá 1/2 izba okno? Ak áno, tak možno i mini pracovňa. Ak nie, tak ozaj asi šatník/ sklad. Vchod do špajze by ale bol lepší z kuchyne.
Odpovedať
Profilova fotka
Do spajze vana. Vznikne na bT luxusna kupelka s oknom. V polizbe plnohodnotna kupelna. Niekto presuva aj zachod niekto nechaba. Od zachoda potiahnut kuchynsku linku. Po takomto byte som tuzil no v tych rokoch co som kupoval neboli. Ps pozri si inzeraty podla m2. Tam najdes inspiracie
Odpovedať
Podla mna treba trocha poupravovat tie jednotlice vchody najma teda do spajze a kupelne a ude to celkom fajn byt podla mna
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?