Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Zvažujem stavbu domu, je to individuálny projekt.… @juraj_k gauc je velmi blizko pri telke, posunula by som ho do zadu. Velmi nerozumien tym pultom v kuchyni hlavne ked je menej priestoru. Tu by son zrusilu U a stol pritiahla blizsie k linke. Komin by som dala do obyvacky a vstup zarovnala s izbou. Potrebujes tam vopchat skrinu, zrkadlo, vesanie, sedenie... zbytocny priestor by tak ostal za dverami na chodbe. Kupelnu by som zamenila so satnikov aby ste sa nerusili. Este ako tak na to pozeram, tak by som stenu s telkou posunula a rozsirila vstup aby si tam dostal plnohodnotnu skrinu.Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Zvažujem stavbu domu, je to individuálny projekt.… @juraj_k este by som dala dvere do komory z chodby. A potom vedla chladnicky by ti vysla vysoka skrinka pre ruru a mikrovlnku. Urcite to je pohodlnejsieOdpoveď na príspevok od juraj_k:
Zvažujem stavbu domu, je to individuálny projekt.… @juraj_k osobne by som určite nechcel spálňu hneď vedľa hosťovskej- respektíve v budúcnosti detskej izby.. Ak deti plánujete.Odpoveď na príspevok od lenkito10:
Ahoj. @lenkito10 Pozdravujem. Čo ste myslela tým krúžkom v hosťovskej izbe? Nepochopil som to. Ale ostatné vaše návrhy sú o.k. Ďakujem