Nazor na projekt...

Profilova fotka
Ahojte ako by sa Vam pozdavalo taketo riesenie bungalowu? Prosim o Vase nazory / postrehy.. dakujem.
Odpovedať
@brano_seman Chýbajú rozmery domu, pozemku, svetové strany, nejaké Vaše "must have" požiadavky, počet osôb a podobne. Doplnte a potom môžeme komentovať
Odpovedať
Profilova fotka
Momentalne ma zaujima Vas nazor na rozlozenie jednotlivych miestnosti.. - rozmer domu - 12 x 18 m. - terasa - 9 x 4 m. Dakujem.
Odpovedať
Ako nie je to zlé, len osobne by som možno prehodila technickú s tým šatníkom - no neviem, koho to má byť šatník? Skriňa v zádveví nebude?
Odpovedať
@brano_seman Ja bysom tiez prehodila šatník a technickú miestnosť. V sklade čo budete mať? Neviem rozmery technickej ale myslím že by sa tam zmestili veci zo skladu. Namiesto skladu by som dala WC a namiesto WC by som spravila skrinu v zádverí. Tým pádom by som vedla zádveria presunula komoru na stranu kuchyne.
Odpovedať
@brano_seman bolo by fajn pridat rozmery to je prva vec, podla tohto zacnem asi tym, ze sa mi nepaci rozdelenie obyvacka, jedalen a kuchyna, ta kuchyna mi pride moc v strede domu, je fajn to mat skor viac v kraji aj ked ten dom je tak situovany no...satnik a technicku rozhodne prehodit, ved najlepsie je mat moznost do satnika ist rovno zo spalne, takze do spalne este dvere do satnika a nebude vam nic hucat za usami,kupelna bude aj s wc ci bez?
Odpovedať
Profilova fotka
Okrem rozmerov treba aj scasti dat zariadenie. Napriklad dvere do kupelne pribtakej sirke kupene mi pridu divne pri stene? Preco taky velky vyklenok pri sklade? Co bude v sklade ked je velka technicka moestnost. Izby k pomere kubkupelni a technickej mibpridu male.
Odpovedať
Profilova fotka
@brano_seman Mne na tom najviac udreli do očí tie proporcie miestností, technická je skoro tak veľká ako obývačka a určite väčšia ako izby, jedna kúpeľňa na štvroizbový dom mi v dnešnej dobe príde málo a obzvlášť keď samostatné WC je až v zádverý. Ten malý sklad je vidieť že ti tam len zvýšilo miesto. Kuchyňa na mňa pôsobí ako internátna bodaj by aj nie keď má rozmer šatníka alebo zádveria. A podľa mňa nie je dobrý nápad mať izby smerované na terasu, ak máš malé deti a budeš robiť niečo na tej terase budeš ich rušiť a keď budú deti staršie dudú zasa oni rušiť teba. Viem že každého na začiatku baví takéto čarbanie ak v tom chceš pokračovať tak odporúčam používať aj zariaďovacie predmety a ak ťa to už prešlo, stačí pozerať v katalógoch bungalovov do L je tam more.
Odpovedať
technickú miestnosť by som nechcel mať pomaly na konci domu a nie pri spálni, radšej nech je bližšie pri vchode a nech je pri nej šatník alebo čosi. Ale nie spálňa ani detská izba ;-)
Odpovedať
A inak neviem na čo sa nás pýtaš na nazor na projekt, ked evidentne ste už zacali stavat minulý rok podľa vyššieho nákresu.
Odpovedať
@en_em ako to myslis??? inak co sa tyka projetku ako nie je zly, akurat ta technicka miestnost je podla mna zbytocne vešlka a rozhodne my som ju teda pri spalni teda nechcela
Odpovedať
@brano_seman šatník a technická opačne, nechápem ten sklad, to bude ako čo tam? WC by som tlačila bližšie ku kúpeľni viac do stredu domu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne by som tiez vymenil technicku miestnost so satnikom. A este mozno tu druhu detsku izbu, lebo ked je hned pri obyvacke, tak dieta nebude mat svoj klud ked bude u vas navsteva a pod. Inak vsetko ostatne fajn.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ako všetci písali, určite prehodiť TM so šatníkom. To by bolo nestastné riešenie, TM pri spálni a tak daleko. Tiež som nepochopila ten sklad,,,,, Inak dosť velká bungalov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nejdem sa opakovat, ale tiez by som prehodil technicku a satnik je to take nezmyselne mat to hentak, sklad nechapem. Ale ak to vam vyhovuje dajte si to aj takto, vy tam budete byvat nie my.
Odpovedať
Profilova fotka
@brano_seman nemoze byt ten sklad sucastou technickej? mali by ste aspon o jedny dvere menej. ako tu uz je viac krat napisane, tak vymenit satnik za technicku. lebo mat technicku hned pri spalni nie je vobec dobre riesenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Otazne je @normicka, co ma na mysli tym skladom. Co vsetko tam budu chciet mat. Mozno su to veci, ktore je lepsie mat mimo, ze oddelene. Ak by to boli ja neviem nejake take veci jak zehliaca doska a pod to by som dala aj do technickej kludne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
OK vazeni, dakujem za nazory.
Odpovedať
podla mna je to fajn, jedine ta technicka a sklad to by som dala dokopy a vec vybavena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
prehod tu technicku a bude to ok. vsak asi tazko by sa ti pacilo ak by si zo spalne pocul kotol bezat. ak to prehodis s tym satnikom tak to bude ok. inak celkom vydareny projekt
Odpovedať
Profilova fotka
@henotom OK, tak dik.
Odpovedať
Ešte možno komoru dať nejako bližšie ku kuchyni by nebolo na škodu. Alebo z linky urobiť vchod do komory. Aby to bolo akoby schované ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cincila11 Jasne za bude - vstavana, po celej dlzke. Dik za nazor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?