Ktorý návrh sa vám zdá lepsi???

Poraďte prosím, ktorý návrh prizemia sa vám zdá dispozične lepší? Ja už som zúfalá....
Odpovedať
Za mňa prvý, aj keď kuchyňa hneď oproti vchodu nie je to, čo preferujem ... ale Tebe možno nevadí. V druhom sa mi nepáči "nočná časť" so spálňou, obrovskou kúpeľňou a zbytočnou tmavou chodbou.
Odpovedať
Ten prvy je dobre vymysleny. Ten druhy nie je dobre vymysleny, ten treba hned opustit a zacat odznova.
Odpovedať
Ďakujem, každá pripomienka mi pomôže
Odpovedať
Prvy sa mi paci, mne nevadi ani to, ze je vidiet do kuchyne hned z chodby. Je to otvorene, pekne, to je moja salka kavy, ma to aj hlavu aj patu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Mne v prvom vadi tiez kuchyna oproti vchodu, ale aj stol daleko od kuchyne... kazdodenne prenasanie, spratavanie. Spalnu by som nechcela mat do ulice, ak je ulica rusna. V druhom je fajn okno z kuchyne do ulice, spalna vzadu. A schody maju byt kde?
Odpovedať
@lenkito10 schody sú pri garazi to tmavé. Ta spálňa najskôr aj mňa iritovala, ale nejde o rusnu ulicu ani umiestnenie hneď na kraji pozemku, tak sa to dá 🙂
Odpovedať
@bbtina zrejme veľa "dojmu" robí to, že prvý návrh je "profesionálny" a ten druhý je "laický". Aspoň na mňa tak pôsobia. Ale zas, ak potrebujete dvojgaráž, tak sa treba viac pohrať s tým druhým návrhom. Kuchyňa s oknom do ulice je super vec. Ak okná pri jedálenskom stole môžu byť v normálnej veľkosti, tak máš denný priestor orientovaný na 3 svetové strany, čo je podľa mňa veľká výhoda. Vchod od ulice, možnosť urobiť dvere z garáže do zádveria, to sú výborné veci a prvý návrh to nemá. Akurát tú časť spálňa, kúpeľňa, šatník by som prerobila. Kúpeľňa obrovská s wc hneď pri dverách (?!), šatník malý, posteľ takmer pri okne..... a chýba technická miestnosť. Či bude aj pivnica?
Odpovedať
@bbtina první návrh se mi líbí více. Hlavně proto, že kuchyň a obývací pokoj má větší okna a bude krasne prosvetleny (to v ložnici nepotrebujete). Určitě oceníte i vstup z kuchyně přímo na zahradu. To že je kuchyň naproti vchodu je jedno, když tam máte dveře.
Odpovedať
@bbtina No, ten prvý vyzerá profesionálnejšie, ale aj ten mi príde nepraktický ... Hlavne tá obyvacko-jedalno-kuchyna mi príde veľmi nedomyslena. Mne tam vadí, že vojdeš a vidíš rovno kuchyňu a že stôl je ďaleko od kuchyne. Neviem, ja by som ešte tlačila na projektanta ohľadom ďalšieho návrhu.
Odpovedať
@zltalienka ďakujem za postrehy, technická je riešená na 2. poshodi
Odpovedať
Profilova fotka
za mna takisto prvy navrh funguje jednoznacne viac ako druhy, tam je chybiciek viac a boli tu uz aj vyssie spomenute.
Odpovedať
Najlepsie asi, keby sa dali nejak skombinovat tie dva navrhy.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ten prvy je teda o hodne lepsie premysleny a usporiadany ako ten druhy
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne ten prvy, ako ten si viem aj tak bez nejakych zasadnych zmien predstavit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?