Ktorá verzia sa vám viac páči?

Zaujimal by ma vas Vas nazor na tento podorys, a zaroven by som chcel vediet ktora verzia sa Vam paci viac a preco. Rozdiel je iba v priecke medzi obyvackou a chodbou. Vdaka
Odpovedať
ty mas vstup priamo do obyvacky? A vedla tv?
Odpovedať
aha to je asi krb?
Odpovedať
Zda sa mi trasa do kuchyne okolo sedacky trochu divna, ale ine riesenie asi nie je mozne.
Odpovedať
z tychto dvoch moznosti sa mi zda lepsia ta druha, ked sa nemusi prechadzat cez celu obyvacku ked sa ide do izieb. napriklad detska navsteva.a co tak prehodit vstup do chodbicky namiesto do obyvacky? nemuselo by sa vchadzat hned pri sedacke. ked si budete davat na sedacke dvadsat a pridu pubertalni priatelia vasich deti bude to prijemnejsie ;-) .
Odpovedať
@lussso
Odpovedať
ta druha moznost je jednoznacne lepsia, ale este by som si zadverie spravila zrkadlove, aby som vchadzala do chodby a nie rovno do obyvacky. A na zvazenie su tiez dve samostatne wc, skor vidim vyuzitelne jedno samostatne (nechala by som to na chodbe) a druhe dat do kupelky. A ako vravia hore prakticke je mat kuchynu pristupnu co najblizsie od vchodu do domu (nakupy..) to sa da jednoduchym prehodenim spajzi na druhu stranu kuchyne (ak ratam s tym ze si spravite len jedno samostatne wc) a ziskate tym aj vacsi priestor vstupu a satnika v nom. :)
Odpovedať
Možno by bolo na zváženie prehodiť WC na pravú stranu vstupnej chodbičky, tým by sa vlastne vymenilo WC so vstupnou chodbičkou a docielili by ste, že by ste mali vchod do špajzy priamo zo vstupnej chodbičky a nebol by problém pri nákupe, nemuseli by ste nosiť potraviny do kuchyne cez celú obývačku, ale priamo do špajzy. Toľko môj postreh :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?