Zdravim. Staval niekto tento bungalov?
Chceme ist do toho mozno s malymi upravami,tak by ma zaujimalo,ci a co by ste pozmenili.
Napr. okna na detskych izbach by som vymenila za mensie,satnik nejak zvacsit…atd.
https://www.eurolineslovakia.sk/sk/pr...
Dakujem
Tiez planujem stavat podla tohto podorysu a uvazujem nad tymito zmenami:
- z detskych izieb by boli iba klasicke okna bez výstupu na terasu
- v technickej miestnosti by sa oddelilo WC a pracka by sa presunula do mensej kupelne kde by sa zrušilo WC
- do kuchyne by islo mensie a uzsie okno idealne vo vyske kuchynskej zasteny
- vobec by som neriesil krb
- pouzil by som obvodove murivo 25cm + 20cm zateplenie cim by som ziskal trochu viac priestoru na rovnakej zastavanej ploche kedze v projekte je pocitane 38cm +20cm
@peto077 super pripomienky,dakujem. Tiez som premyslala nad klasickymi oknami v izbach,ale tej kuchyne sa trosku obavam,ako by to vyzeralo,ked sa tam da mensie okno. Ide mi hlavne o to,aby boli miestnosti dostatocne svetle. Este premyslam nad nejakou zmenou s tym satnikom na chodbe. Nenapada Vam nieco?
Co sa tyka tej kuchyne mne ide najma o to aby som mohol mat nad kuchynskou linkou skrinky, preto by som daval okno len vo vyske zasteny, myslim ze toho svetla by tam mohlo byt tak akurat, kedze je tam velke obyvackove presklenie a este to presklenie na boku sa da tiez trochu zvacsit...
Co sa tyka satnika tu som uvazoval ze by som mozno zrusil ten vyklenok na vstavanu skrinu a z boku a mal tak jeden vacsi satnik, ale neviem ci si tym velmi pomozem.
Inak idete si ten projekt kupit od Euroline alebo si date podla neho urobit vlastny?
jedine co mi na tom moc vadi je kuchna s obyvackou. za mna je tam moc malo miesta a su to prave miestnosti, kde sa budete najviac zdrziavat. mozno by som popremyslal nad vlastnym projetkom a tymto by ste sa mohli inspirovat