Aký projekt 5 izbového poschodového domu vybrať?

Ahojte. Už asi 3 mesiace tápeme v katalógoch na na nete v projektoch RD. Chceme stavať poschodový dom so strechou. Pôdorys cca 12x12 m, bez oblúkov. Máme radi moderný a minimalistický štýl. Na prízemí musí byť samostatná izba - pracovňa pre manželovu firmu.Okrem toho by na prízemí mali byť : kuchyňa, jedáleň, obývačka, komora, práčovňa a toaleta. Na poschodí spáľňa, 2 izby a 1 alebo 2 kúpeľne. Rozhodujeme sa, či dom s garážou a nad garážou tiež zobytniť priestor, alebo samostatnú garáž. Prosím Vás o typy projektov prípadne o Vaše rady. Ak staviate alebo máte už dom postavený, odporučte mi svoj fotoblog. Ďakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... a co tento? ja som o nom dlho uvazovala, velmi sa mi paci aj zvonku aj zvnutra, ale manzel nechce poschodovy...je sice uzsi a dlhsi ako 12x12, ale to by sa dalo vyriesit presunom garaze....hm?
Odpovedať
Tých 10 metrov na šírku je málo. :-( Chceli sme rovnú strechu, ale v danej zástavbe sa to nehodí. Sú tam novostavby bungalovy a poschodové so strechou . A manželov kolega postavil takýto typ domu pred 2 rokmi a po prvej zime mu to celé zatieklo. Vlani to musel opravovať. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si tiez nevedela nikde vybrat, tak som sa rozhodla, ze si ho nakreslim sama a dam vypracovat projektantovi....v reale som to robila tak, ze som si stiahla do obycajneho skicara taky, co sa mi cca podobal a poopravovala a popremiestnovala podla seba....projektant mi len radi, co moze byt a co nie....a nevyjde to vobec drahsie ako katalogove projekty.... 8-)
Odpovedať
moj favorit je tento: http://prodom.sk/?p=projekty&project=...
Odpovedať
Profilova fotka
ten vyzera fajne :) len krb by som dala nejako inak :)) zaujimavy a pekny
Odpovedať
Pozerali sme ho aj s manželom , ale onho zamietol, že dolu nie je žiadna komora. :-| Predsa na vysávač, žehl. dosku a pod. je taký priestor potrebný. Aj na ten krb ma upozornil. To je jeho srdcovka.
Odpovedať
Profilova fotka
ale ved to ny sa dalo nejako urcite upravit :))a vyrobit " komoru :)
Odpovedať
Aj mojej manzelke chyba v nom komora. Ja som navrhol odkrojit kusok z garaze.
Odpovedať
Moj favorit trosku mensieho rozmeru no podpivniceny http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
čo tak tento: http://www.erlis.sk/detail.php?dum=11... je to Jantár 129/130.
Odpovedať
ahoj, my sme rozmyslali nad tymto domom http://www.air-air.sk/?projekty-rodin... len nemame dost siroky pozemok a sused nas nepustil 1m od hranice pozemku z jeho strany, tak nakoniec sme ho nerzobrali
Odpovedať
Provozni - velmi pekny domcek, to je moj štýl. Len mi tam chýba technicka miestnost - kde bude kotol, pracka a kde budes susit prádlo a žehlit. Potom to schodište nie je najstastnejsie doriešené, lebo je v ,,špinavej ,, zone - ihned pri vstupe. Ked sa budes pohybovat len po dome prízemie a poschodie , budes roznasať spinu od vchodových dverí. Potrebovalo by to zádverie, taku tu vstupnu zonu, ktorou budeš prechádzat len ked vyjdeš z domu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
to siska777 - to nie je môj dom. Môj dom je v mojom fotoblogu, ale aj tak ja ho mám podpivničený, takže kotol, práčka a sušiareň je tam. Zádverie si ideme dorobiť pred vchodom. Ale tento projekt, ktorý som ponúkla superstar, sedel na všetky jej požiadavky. Tak uvidíme, ako sa rozhodne.
Odpovedať
http://www.blazejbabik.sk/katalog.htm nám arch. Babík robil úpravy nášho projektu RD, ale tento jeho projekt - KUBICO sa mi veľmi páčil...
Odpovedať
ahoj, my sme mali vybraty tento: http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... Projektant nam dokreslil krb, zväčšil kúpeľňu na poschodí, aj izby a kuchyňu. Žiaľ, situácia sa zmenila, stavať nejdeme a projekt nám zostal na predaj :( škoda, tento domček presne spĺňal naše predstavy ..
Odpovedať
Veľmi pekne Vám všetkým ďakujem :-) Pozerali sme projekty aj s manželom, sú pekné. Nakoniec asi ustúpime od pristavanej garáže a bude samostatná. V lokalite kde budeme stavať sa stavajú bungalovy a 1 posch. domy s klasickou strechou. Dom s plochou strechou by sa asi veľmi vynímal, tak sa asi prispôsobíme a bude to dom s obytným podkrovím. Uvažujeme aj nad individuálnym projektom, ale momentálen čakáme na vybudovaní sietí a infraštruktúry k rozparcelovaným pozemkom. Skôr ako na jeseň asi stavať nezačneme. Len chceme začať vybavovať papiere ešte pred letom( dovolenky a prázdniny), aby sa to nenatiahlo :-)
Odpovedať
skús pozriet www.mncapital.sk katalóg RD a dom Premier D2.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@superstar Ahoj mozno by som Ti vedela poradit, kreslila som dom s podobnymi poziadavkami, posli mi prosim Ta ale nejaky mailovy kontakt. P.
Odpovedať
Profilova fotka
@superstar http://www.projektydomu.cz/RD_509 tento je pekny, a okrem komory to ma vsetko co potrebujes, tu komoru niekde dokresli architekt.
Odpovedať
Profilova fotka
po troch rokoch to uz hadam maju aj postavene....
Odpovedať
:DD to je fakt :DD :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?