Projekt domu - poschodovy

Co poviete na teakyto projekt domu? http://projekty.muratordom.pl/projekt... Dakujem
Odpovedať
@matosl Ak na to mas a paci sa ti to ber je to pekne, ale vidis ze tam je vela veci na efekt za co priplacas a komplije vystavbu.
Odpovedať
ved toto...zbytocne to asi predrazi celu stavbu.
Odpovedať
Úprimnú sústrasť :-) ...mierne zložitejší funkcionalizmus som si už raz staval a viem čo tento druh stavby obnáša. Ale ak sa ti páči pusť sa do toho. Všetko sa dá, ak si vyberieš dobrého architekta, projektanta, statika a potom nájdeš výbornú stavebnú fy a profesistov.
Odpovedať
Profilova fotka
@matoslasi len dve veci, chyba mi izba na prizemi a tiez mi trocha vadi, ze voda na poschodi nieje nad vodou na prizemi. co zas nieje az taky problem. dom je zvonku velmi krasny. osobne som strasne na moderne kubicke domy. no nepozeraj len nato ako dom vyzera, byvat budes koniec koncov v nom, nie pred nim.
Odpovedať
Profilova fotka
@matosl Kooooonečne niekto, kto chce trochu funkcionalizmu na 2 podlažiach... Súhlasím ale s predrečníkmi, že tie prvky"na efekt" Ti to predražia. Ale takýto dom nezapadne prachom. Na 1 vec by som si ale predsa len dal pozor: Tak, ako je nepatričné, keď keď novodobí prestavbári dávajú sedlové strechy na socialistické kocky zo 70-80-tych rokov, daj si pozor, aby si aj Ty príliš netrčal v nejakej zástavbe, ktorá už má svoj charakter. Hovorím o urbanistických súvislostiach.
Odpovedať
@leonardom dakujem za reakciu.. ono je to dost tazke zistit ci budem, alebo nebudem trcat v zastavbe, pretoze okolo este nikto nebyva. Su to volne parcely developerskeho projektu, ktory je v plienkach :-) Riesenie by bolo pockat na majitelov pozemkov co budu stavat, pretoze developer neurcil striktne ake domy su mozne stavat, nechal investorom volnu ruku. Co je niekedy na skodu..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?