Firma pre vodovodnú prípojku KE

Dobrý deň Viete mi niekto odporučiť firmu pre realizáciu vodovodnej prípojky? Od hlavného potrubia po našu vodovodnú šachtu. Košice, prípadne Prešov ?
Odpovedať
to len vodarne to neni len tak zasahovat do cudzieho majetku
Odpovedať
Heeej? Nemáš pravdu. Dnes si robíš všetko sám, natiahnuť hadicu, osadiť šachtu... Vodárne len osadia zemnú súpravu a vodomer do šachty... Firmu neviem poradiť
Odpovedať
Ako pozeram tak vodarne ti zrealizuju pripojku za 1 euro vratane vodomernej sachty: http://vodarne.eu/index.php?id=pripoj... A to je sakra dobra cena :) Aj keby si sa musel zaviazat odoberat istu cast vody povinne (ja som za sachtu a montaz pripojky dal 500 eur pri BA. Montaz 272 eur, sachta plastova 230 eur, vykopy komplet sam) Jedine co potrebujes , je urobit vykop a to aky presne potrebujes najdes v technickych podmienkach pripojky.... Firma si za to vypyta nehorazne prachy...
Odpovedať
Dnes som bol na vodárňach a tam mi tvrdili, že pripojiť ma môžu len oni a žiadna iná firma to robiť nesmie.
Odpovedať
Ano myslim,ze len oni. Ak nemas vodomernu sachtu tak ju vies zakupit u nich. Za poplatok ti ju aj donesu. A vykopy azi tiez vedia za doplatok myslim. Ale rataj s tym,ze je toho vela. Daj si ziadost cim skor. Lebo budes cakat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
dobrý deň. Vie mi niekto odporučiť firmu, ktorá vie vybudovať vodovodnú prípojku (zemnú súpravu) a kanalizačnú- splaľkovú prípojku? od hlavnej vetvy cca 300m bežných na ktorú sa bude napájať 14 rodinných domov. Realizácia sietí je v pláne v apríli 2019. Jedná sa o lokalitu Šenkvice. Za odporúčania vopred ďakujem.
Odpovedať
@kecvajo Nam robili cestu a vsetky IS v nasej novej lokalite 10tich pozemkov tito: http://kcgroup.sk/sluzby/ Odporucam sa obratit na Aska (Asmir Cilovič). Aj ked si myslim, ze dost neskoro nahanate realizacnu firmu na to, ze o mesiac planujete zacat s realizaciou, ale ved skuste... Vela stastia J.V.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?