Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@milanista Potrebuješ aj spevnené plochy. Mne na … @chrobak7 mas kontakt na niekoho, kto mi spravi bilanciu skryvky a pripravi dokumenty pre kataster?Odpoveď na príspevok od rapidek:
@chrobak7 mas kontakt na niekoho, kto mi spravi b… @rapidek Nemám. Robil som to pred 8 rokmi. Mám také tušenie, že som to vypisoval sám s pomocou úradníka na okresnom úrade, ale už si nepamätám presne. Bolo to veľa tlačiv a vybavovačiek.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@rapidek Nemám. Robil som to pred 8 rokmi. Mám ta… @chrobak7 @rapidek presne tak, aj mne to robili na úrade a naťahovalo sa to niekoľko mesiacov.Odpoveď na príspevok od milanista:
@chrobak7 @rapidek presne tak, aj mne to robili n… @chrobak7 @milanista chcel som si to spravit sam, lebo spravit bilanciu je u mna jednoduche. mne zemina chyba(la) a musel som navazat, akurat na webe je informacia ze to musi spravit osoba sposobila.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@chrobak7 @milanista chcel som si to spravit sam,… @rapidek ak si dobre pamätám, "urobiť bilanciu" znamenalo, že chlapík na úrade to vyhľadal z nejakej tabuľky a na základe geometrického plánu to niekam zapísal. Potom som čakal :)Odpoveď na príspevok od rapidek:
@chrobak7 @milanista chcel som si to spravit sam,… @rapidek nám to na úrade spravili mám tiež pocit. Papiere sme dali na úrad a už potom len volala pani úradníčka že koľko sa bude platiť.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@chrobak7 @milanista chcel som si to spravit sam,… @rapidek ja som podával žiadosť o vyňatie na PLO tento týždeň. Tiež mi povedali, že bilanciu skrývky môže vypísať a podpísať aj stavebník / investor.