Odpoveď na príspevok od rapture:
ak sa smiem zapojiť, ako ste to nakoniec vyriešil… @rapture Skôr by som mal obavy z toho potôčika... Aby sa dakedy nezmenil na Dunaj, tak ako tomu býva posledné roky, keď sa bezvýznamné, malé potôčiky menia na desivé toky plné bahna, kameňov. Deti slovnú zásobu získajú v škôlke, škole, o tom si netreba robiť ilúzie.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@rapture Skôr by som mal obavy z toho potôčika..… @frantisekca kamoška býva tak, že majú jazero na pozemku. To problémom nebýva?Odpoveď na príspevok od rapture:
@frantisekca kamoška býva tak, že majú jazero na … @rapture Už si počul o rozvodnenom jazere, rybníku? Ja o rozvodnenom potoku, čo narobil škody, vytopil domy počúvam každý rok v správach. Dúfam, že ste si preverili lokalitu, povodňové mapy (ktoré sú celkom slušne vypracované).Odpoveď na príspevok od jankazb:
otázka stará 7rokov :), všetko už má iste odsledo… @jankazb vidím, avšak to neznamená, že nikto s podobnou skúsenosťou nemôže odpovedať. Možno sa ozve autor a napíše aké sú jeho pocity a dojmy z bývania a pomôže tým iným strecháromOdpoveď na príspevok od rapture:
@jankazb vidím, avšak to neznamená, že nikto s po… @rapture To asi tusime, ako dopadne...Odpoveď na príspevok od evinina:
keby si to zoberiem, ze kazdu druhu nedelu bude z… @evinina je to bistro, nie krčma. Dá sa tam normálne najesť, ale zároveň aj dať si pivo samozrejme, avšak nie je to na tie účely, tomu je prispôsobená aj cena