Stavba domu (bungalov) pri futbalovom ihrisku

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý deň chcel by som radu ohľadom stavby domu pri futbalovom ihrisku. Náš pozemok je asi 12 metre od ihriska a dom by sme chceli postaviť cca 16 metre od ihriska je to krásny rovinatý pozemok len ma to mínus že je tam ihrisko. Chcel by som sa informovať či je obec povinná zabezpečiť bezpečnosť proti loptám napr. alebo ide to už na moje náklady. Pri poškodení domu či je nejak obec poistená alebo už to neriešia. Parcela nebola stavebná ale zmenili sme to, po vyjadrení starostu môžeme tam stavať...ale nevyjadril sa k rizikám. Ďakujem, ak mate sú nejaké neznáme podmienky pri stavbe domu pri ihrisku môžete mi ich napísať. Ďakujem
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od rapture:

ak sa smiem zapojiť, ako ste to nakoniec vyriešil…
@rapture Skôr by som mal obavy z toho potôčika... Aby sa dakedy nezmenil na Dunaj, tak ako tomu býva posledné roky, keď sa bezvýznamné, malé potôčiky menia na desivé toky plné bahna, kameňov. Deti slovnú zásobu získajú v škôlke, škole, o tom si netreba robiť ilúzie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@rapture Skôr by som mal obavy z toho potôčika..…
@frantisekca kamoška býva tak, že majú jazero na pozemku. To problémom nebýva?
Odpovedať

@frantisekca kamoška býva tak, že majú jazero na …
@rapture Už si počul o rozvodnenom jazere, rybníku? Ja o rozvodnenom potoku, čo narobil škody, vytopil domy počúvam každý rok v správach. Dúfam, že ste si preverili lokalitu, povodňové mapy (ktoré sú celkom slušne vypracované).
Odpovedať
Profilova fotka
otázka stará 7rokov :), všetko už má iste odsledované.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jankazb:

otázka stará 7rokov :), všetko už má iste odsledo…
@jankazb vidím, avšak to neznamená, že nikto s podobnou skúsenosťou nemôže odpovedať. Možno sa ozve autor a napíše aké sú jeho pocity a dojmy z bývania a pomôže tým iným strechárom
Odpovedať

@jankazb vidím, avšak to neznamená, že nikto s po…
@rapture To asi tusime, ako dopadne...
Odpovedať
byvam v obci, ktora mala 2tis obyvatelov ked som sa sem nastahoval (2012), teraz ma 6tis. Satelit pri BA. Futbalove ihrisko je tiez obkolesene zastavbou rodinnych domov. V roku 2012 by mi to ani tak nevadilo, teraz je futbalove ihrisko vyuzivane nasobne viac, dnes by som tam uz byvat nechcel. Treningy su tam kazde poobedie niekolko hodin, cez vikend zapasy (nielen jeden, hraju muzi, zeny plus kopec detskych teamov). Pristavala sa nova tribuna, kde pribudla nova krcma. Zaroven vyrazne narastol pocet "nefutbalovych" akcii v nasej obci, ktore sa koli velkosti mozu uskutocnit uz len na tom ihrisku. Pocas leta su to minimalne dve akcie mesacne (den obce, sportovy den, hasicsky den, atd.). Za mna je teda klucove ci ma obec potencial rastu, ak ano, tak by som si to sakra rozmyslel.
Odpovedať
Profilova fotka
keby si to zoberiem, ze kazdu druhu nedelu bude zapas a raz za pol roka nejaka akcia, tak dobre. ale uz to, ze je tam ta krcma, tak to by sa mi nepacilo, mat ju hned za domov. ludia odtial vedia chodit hlucni a agresivni. plus aj tie treningy v tyzdni. no zalezi ako by to bolo pocut do domu vsetko.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od evinina:

keby si to zoberiem, ze kazdu druhu nedelu bude z…
@evinina je to bistro, nie krčma. Dá sa tam normálne najesť, ale zároveň aj dať si pivo samozrejme, avšak nie je to na tie účely, tomu je prispôsobená aj cena
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?