Pozemek 750 m2

Zdravím, máte někdo pozemek 700-800m2 s bungalovem? Ukažte mi prosím Vaše zahrady, co vše se Vám vešlo...děkuju
Odpovedať
Profilova fotka
Sestra má 6 árov pozemok a okrem domu sa jej tam zmestí aj parkovanie pre dve autá, garáž na motorky, záhradný domček, domček pre deti na hranie vonku, pieskovisko, trampolína a úžitková časť záhradky, kde si pestuje papriku, rajčiny, jahody a podobne. To že má na pozemku ešte voľné miesto na hranie pre deti a okrasné rastliny je samozrejmosťou. 🙂
Odpovedať
@delariva_sk 800m2 pozemok je taký príjemný priemer. Napr. ja mám 13,5 á , za domom pergola, prístrešok a cez 100 m2 dielňa,.... a nadávam, koľko mám okrem toho ešte kosenia... 🙂
Odpovedať
@petersd viem si predstavit taky pozemocek, ale presne mi napadlo to kosenie, do toho by sa mi teda absolutne nechcelo a muzovi takisto 😄
Odpovedať
@delariva_sk neviem co vsetko tam chces dostat ale dnes stavaju bungalovy bezne na 350 m2 pozemku takze priestoru tam mas dost.
Odpovedať
Neviem si predstaviť dom na pozemku 350m2 strašne málo, tých 750-800 je tak akurát
Odpovedať
@simiss33 Ale lepšie je mať m2, než nemať. 😉
Odpovedať
@sousedekovci89 A čo z takého pozemku? Máš dom a za domom o 4 m končí pozemok?
Odpovedať
Tak zalezi od toho aku zahradu si clovek predstavuje a kolko na to ma casu. Este som zahradku neriesil, ale z celkoveho obdlznika 600 mi ostava tak 300 na travnik a bude mi luto z neho ukrajovat na stromceky. Mne by sa pacilo mat este par stoviek za tym. Niekedy nie je z coho vyberat, mne by 800 bolo tak akurat, max. 1000.
Odpovedať
U nás je maličko problém, že má pozemek nepravidelný tvar, je to spíš takový lichoběžník...garáž už se nejspíš nevejde.
Odpovedať
@senti4640 tak to se setře vešlo hodně věcí...nemáte fotku? nebo třeba odkaz na mapu? klidně do IP
Odpovedať
Profilova fotka
Zhruba 850m2pozemok, 160m2 zastavana plocha domu, dalej chodnik, parkovisko na dve auta (bude este pristresok na dve auta a za nim pod jednou strechou 2,5x6metrov zahradny domcek) Travnik zhruba 500m2 a 100m2 zeleninova zahradka 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@delariva_sk keďže si to len tento rok všetko postupne dokončujú, tak hotové celé nemám fotky a googlemaps tiež ešte nie je aktualizovaný, žeby to tam bolo vidieť... Jedine som vám vedela môj skromný náčrt rukou spraviť 🙂
Odpovedať
@zipsuliak děkuji 🙂
Odpovedať
@delariva_sk Ono záleží aj čo chcete a čo už v okolí stojí. Sused má pozemok 755, 5i dom s 1garazou,bungalov. Ale ak máš susedov natlačených na tebe s oknami z obytných miestností,tak ti to dosť skomplikuje život.
Odpovedať
@delariva_sk to záleží od okolitej zástavby, svetovej strany, na juh treba aspoň toľko aby netienila najbližšia stavba, ak je husto zastavaná tak nič moc , no ak je vzdialenosť od najbližšieho cez 50 m už je to lepšie
Odpovedať
@petersd no mne nic ja tie pozemky neviem pochopit 😀 ja mam 15a to je celkom dost uz pre mestskych ludi to by developeri vtisli aj 4 domy tu. Ale som spokojny bol za velmi dobru cenu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Čo ja by som dal za aspoň 30 árový pozemok. Kedysi sme mali cca 17 árový, z toho cca niečo málo pod polovicu bola záhrada. Nejaké to kosenie bol najmenší problém. Najlepšie bolo, keď bolo treba porýľovať 3/4 záhrady, traktor sme tam nevolávali. To bola iná makačka. Ale na druhú stranu tej zeleniny, ovocia, priestoru. To je na nezaplatenie. Pes si behal kade-tade, vzadu sa robievala opekačka, dokonca zo vzduchovky som si zastrieľal a nemusel som sa báť, že trafím suseda. A hrať sa na takom pozemku, nádhera. Ale aj na to nám bol ten pozemok niekedy malý. 😄 A keď som tu čítal, že niekomu stačí aj nejakých 600 m2 či nebodaj cca 350 m2, ... . Ale OK. Každý máme nejaké iné priority a požiadavky na komfort. Ale keď si spomeniem, že prišla na návštevu celá rodina a niečo sa dialo na pozemku, či už tá opekačka, hry detí a pod., tak aj tých 20 árov je katastrofálne málo. 😄 A ešte aj miesto pre sliepky sme mali. Na dvore taký trávnik, že ako rástlo, tak bolo, jediná starosť oň bolo kosenie, sem-tam krtinec, o to sa staral pes. Alebo babka. 😄 Hmyz nám chytali lastovičky, ktoré tam boli stále, čo mi moja pamäť siaha. No nič, zlatý to život na dedine v dome. 😄
Odpovedať
Už ani tých lastoviciek není ako bývalo, plne elektrické drôty.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?