Neznama znacka - BVS/voda?

Rad by som vedel, ci niekto nepozna co ma znamenat znacenie na fotke. Moje podozrenie je, ze ide o oznacenie verejneho vodovodu rovno pod znackou, tesil by som sa keby mi to niekto potvrdil alebo vyvratil. Na znacke uz nie je nic citatelne. Ide o to, ze by som rad robil pripojku vody, ale chcel by som usetrit na vytyceni sieti.
Odpovedať
A prečo sa pýtaš tu a nie priamo na BVS?
Odpovedať
Pretoze to, ze je to znacka BVS je iba mojim podozrenim, ktore nemusi byt pravdive. Pri kontaktovani BVS to uvidi jeden clovek, ktory moze, ale nemusi poznat vyznam takejto "znacky". A teda sa pytam na verejnom fore.
Odpovedať
@adam_w pri takejto značke býva väčšinou nejaké vyústenie- šachta- či už vodovod, plyn.... tak skús pozrieť do trávy čo tam píše 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@adam_w ak mas stastie a existuje UP, mozno to najdes tam. https://www.uzemneplany.sk/uvod
Odpovedať
@adam_w Trasa vodovodu sa nezvykne označovať, hydranty a šupátka majú iné tabuľky...
Odpovedať
@adam_w Ono by to mohlo byť označenie podzemného hydrantu, ale chýba tomu tá vrchná, trojuholníková časť. Pozri okolo toho, či nie je niekde taký uzáver. Na tej bielej tabuľke by mal byť číselný údaj, ako hlboko je uzáver hydrantu. Slúži to pre hasičov, aby vedeli, kde sa môžu napojiť. My také máme na konci ulici, museli sme to tam dať v rámci prevencii proti požiarom, keď sme budovali ulicu a siete. Ak tam nie je hydrant, tak to môže byť čokoľvek iné.
Odpovedať
Ahojte, Dakujem vsetkym za odpovede, vyzera ze naozaj to ma znacit iba sachty, ktore su blizko (je tam rura DN800), a nie je to oznacenie polohy verejneho vodovodu (DN250, ktory je niekolko metrov od tej DN800)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?