Kde hľadať pozemok

Zdravim chcela by som sa popýtať ako hľadať stavebný pozemok. Také ako Bazoš, nehnuteľnosti....to mám zbehane už dlhšie pozerám ponuky no nič extra tam nieje. Kontaktovala som aj realitku no neposlali mi ani jednu ponuku. Je nejaký spôsob kde ešte hľadať. Veľmi pekne ďakujem za odpoveď ( ide o pozemok na výstavbu rodinného domu okolo Ružomberka do nejakých 15km, aspoň 600m2 a viac)
Odpovedať
@sandra0823 možno sa skúsiť popýtať priamo v obci v ktorej by ste chceli byť starostu či nemajú pozemky...
Odpovedať
No najlepsie je v dedine zajst za starostom, ako je napisane vyssie, popripade este lepsie do krcmy za chlapmi ... ale krcmy su bohuzial zavrete ... tak urcite by som len tak nahodne sa ludi v dedine spytal, ci nepoznaju niekoho, kto predava. Popripade vytlacte si na papier inzeraty a v tych dedinach nalepte inzeraty na nejake verejne miesto, ze hladate pozemok.
Odpovedať
@sandra0823 sadnúť do auta a hľadať osobne po dedinách.
Odpovedať
1. Starosta obce 2. Vytlacit odtrhavaci inzerat a dat ku potravinam v obci / vytlacit inzetat a obehat dedinu a dat ho do chranok 3. Stretnut sa s realitakmi osobne a povedat kolko hotovosti mate okamzite k dispozicii a povedzte si co hladate (budu vas kontaktovat s ponukami ktore sa na portal ani nedostanu, ked vedia ze mate cash a maju to co hladate)
Odpovedať
@sandra0823 vybrat sa do dediny a tam hodit rec s domacimi. Chlapa poslat do senku, ty si chod poklebetit s tetkami pred kostolom.
Odpovedať
Ahoj, 15 km radius, to si obehate sami. Sadnite do auta, tablet s dátami, alebo z mobilu sherovane data do notasu. Choďte na zbgis.sk, vľavo hore v menu prepnutie na Kataster nehnuteľnosti. To hneď nad dedinou uvidíte, kde je niečo ležiace uhorom, pozrite počet majiteľov, kde je najbližší elektrický stĺp, overte v územnom pláne, či je to určené na výstavbu (pozor, nezamienat s intra/extravilanom. Aj v extraviláne sa dá stavať, ak to je tak určené v územnom pláne.) A nebáť sa osloviť ľudí pracujúcich na poli... A dajte na pocit, možno sa 'zalubite' aj do nejakého miesta...
Odpovedať
A aj mate niekto realne osobnu skusenost, ze ste takto kupili pozemok? Som v podobnej situacii, ale v okoli BA
Odpovedať
My sme nasli na nete pozemok, sli obzriet na miesto a za nim sme videli vykolikovanu cestu s tocnou na zahradach. Tak sa slo na obecny urad, odtial za developerom a majitelom ... Ale bola to len nahoda a stastie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?