Kde hľadať stavebný pozemok v okolí Martina?

Ahojte hladame stavebny pozemok pre RD, do 7 km od Martina s rozlohou aspon 550 m2, rovinu, IS aspon voda a el. za rozumnu cenu, vestky dostupne ponuky co sa daju vyhladat na nete mame prezrete len tie ceny sa nam zdaju na to ze ide o okolie Martina dost premrstene......preto ak by ste niekto vedel o nejakom pozemku ktory nieje na realitnych portaloch budeme radi ak nam date nejaky tip.....Dakujeme pekne
Odpovedať
Tak toto by aj mňa zaujímalo :) Už nevedia, čo by za tie pozemky pýtali... My tiež hľadáme niečo podobné, tak snáď aj niečo nájdeme za rozumnú cenu :-D
Odpovedať
tip - Bystrička, 600m2, 18x33m, SJ orientacia
Odpovedať
@mimidlo cena?
Odpovedať
cca. 67-65 Eur./m2, možno dohodou, všetky siete, nepredávam to ja, ale mozem dat kontakt
Odpovedať
tak dnes som sa dozvedela, ze dokonca 60 €/m2 :-)
Odpovedať
@mimidlo to su take sialene ceny pozemkov? Ved Bystricka ani nie je az taka lukrativna lokalita - skoro tam zapada slnko a v zime je tam dost chladno. Ja som v r. 2010 kupoval pozemok 3,5km od centra Martina za 30 €/m2.
Odpovedať
@calimero No môj názor je trochu odlišný. Naopak, Bystrička je veľmi lukratívna čast a je nielen blízko ale má MHD, čo je na nezaplatenie... škola, škôlka, pošta... a preto aj cena vyššia ako napr. Dražkovce, Kalník, .... čo sa týka slnka a zimy, tak s tým čiastočne súhlasím, keď hovoríme o lokalite LÁZKY... ja mám tip na pozemok v dedine, celodenne zaliaty slnkom. Mimochodom ceny spred 3 rokov nemôžeš zrovnávať s dnešnými a porovnávať môžme naozaj len porovnateľné - dostupnosť, lokalita, siete, prostredie, výhľady... nezvyknem posudzovať veci, ktoré konkrétne nepoznám. Viem o čom hovorím, sme v štádiu zháňania pozemku už pár rokov, máme prechodené ponuky a tipy od Tomčian, Dražkoviec, Kalníkov cez Košťany, Necpaly, Príbovce, Rakovo, až po Kľačany... stále sme chceli super pozemok (samozrejme blízko MT, dobre dostupný), cca. do 700 m2 a za samozrejme dobrú cenu. Dospeli sme do poznania, že takáto trojkombinácia je ťažko splniteľná. Čiže niekde treba urobiť aj prijateľný ústupok. Pre nás to budú zrejme financie, momentálne sme v štádiu, že sme ochotní dať viac peňazí za m2 za pozemok, ktorý sa nám naozaj páči. Sme v jednaní, držte nám palce, nech nám to už konečne vyjde :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@calimero 30 € je fajn cena, chápem že od 2010 je cena asi niekde inde ale ak by si vedel náhodou o nejakom pozemku prosim daj tipa =-)
Odpovedať
@misiacik_ max súhlas ceny ktoré ludia pýtajú v okolí MT do 7 km sú nereálne ja som predal pozemok v Senci 15 km od BA za 68 € za M2 s všetkými IS na pozemku pristupova cesta chodníky osvetlenie vcene takze v porovnaní z cenami tu okolo MT kde ludia odrezu kus pola alebo lúky, IS tak max voda a el. a tvaria sa ako keby predávali v centre BA napr. naposledy som zostal až zaskočený z ceny na kalníku za pozemok 509 m2 za cenu 27 000 plus 4000 za príjazdovú cestu je to uplne na konci vo svahu IS len voda a el som s toho zostal uplne rozčarovaný až smutný, ...............inak ak by ste chceli pozemok cca 600 m2 tak by sme sa mohli spojiť a kupiť 1200m2 a rozdeliť sa, pretože cena pri parcele 1200 m2 je príliš velká pre jedneho dať povedzme 40 tis eur kdež dať povedzme 20000 za 600m2 napr za parcelu v tomčanoch je už podla mna fajn...ak niečo dajte vedieť :-p
Odpovedať
Ahojte je tu niekto kto hľadá stavebný pozemok v okolí Martina a pre lepšiu cenu by bol ochotný sa spojiť pre kúpu väčšej parcely povedzme 1200 m2 prípadne viac, ktorú by sme si rozdelili na polovicu. V prípade záujmu dajte vedieť a nájdeme niečo spoločne. Zatiaľ sa majte pekne.
Odpovedať
Ahojte čo si myslíte o pozemkoch v Košťanoch nad Turcom pri koľajniciach tam čo predávajú okrem pozemkov aj hotové domy, je tam ešte kopec voľných pozemkov dostupnosť do Martina je super len neviem či je to dobré rozhodnutie keď je to medzi koľajnicami a riekou Turiec a tak sa bojíme trocha záplav resp. spodnej vody....ak máte niekto nejaké info ohľadom týchto pozemkov alebo ak niekto kúpil v tejto lokalite prosím dajte vedieť ako sa vám tam býva možno budeme susedia..zatiaľ ahojte
Odpovedať
Profilova fotka
@mondio ahoj, my sme sa prave zacali rozhliadat po pozemkoch....tie Kostany su podla stupna povodnoveho rizika uplne mimo. Kukni do googlu, hodi to ministerstvo zivotneho prostredia a tam su tieto mapy a Kostany - aj minuly rok tam boli povodne....nas laka Bystricka, teraz byvame v byte v Tomcanoch, tak aj tie samozrejme :-) Zeby sme sa teda spojili? :-) Ja posobim na modromkoniku skor...mozme IP?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
mondio, tie Kostany su zaplavova zona, tam kupi len clovek co nema v turci korene a nepozna situaciu. a su tak divno rozlozene, rada malych, rada velkych, jedna strana cesta, druha kolajnice.....V necpaloch myslim ze su pozemky pred dedinou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@mondio Ahoj hladate este ten pozemok????spojit sa??
Odpovedať
@ericek87 Ahoj napísal som ti správu.
Odpovedať
Profilova fotka
@mondio Tam pozemok ani náhodou je to záplavová zóna
Odpovedať
Profilova fotka
Rovinate pozemky s vyhladom na Velku Fatru su v Karlovej cca 14 km od MT. Nespevnena pristupova komunikacia, IS su blizko pozemkov. Nevyhodu je zatial panelova cesta, ktoru vsak planuju opravit (uz par rokov). :-)
Odpovedať
Ked budete vediet o pozemku takom velkom poslite link kuknem si to aj zo zenou...a hladajte aj vy ja som si uz kukol nejake sobotu vam ukazem...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
klastor pod znievom 15eur/m2...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte my tiez zhaname pozemok v Drazkovciach najlepsie alebo potom Bystricka ,Kostany .Niekto nejaky tip?Vdaka
Odpovedať
@denisse1 v kostanoch ich je plno teraz tam robili siete na dalsie pozemky a su ovela lacnesie ako drazkovce alebo bystricka ta je myslim dost predrazena.
Odpovedať
Viem, ze kostany su lacnejsie no preferujeme skor Drazkovce zatial . Viete niekto o dakom pozemku ?vdaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?