Pokladka plavajucej podlahy pred zimou v novostavbe?

Ahojte, chcel by som sa Vas spytat, ci moze nizka teplota nejako poskodit plavajucu podlahu v novostavbe. Chceli by sme sa totiz nastahovat buduci rok v marci. Pre mna to teraz znamena, ze musim od teraz a pocas tejto zimi poukladat plavajucu podlahu, osadit dvere s oblozkami, urobit 2 vstavane skrine a osadit linku. Betonove potery mam uz rok, podlahovka tam nieje, nivelacku som robil nedavno, ale je tiez vyschnuta, meral som zbytkovu vlhkost podlahy a je 0,3%. Cez zimu by som tam temperoval, ale teplota tam moze klesnut na nieco medzi 5 az 10°C. Plavacku mam uz kupenu, budem davat aj PE foliu a 3mm EPS podlozku. Vydrzi to podlaha? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Chlad plávajúcim podlahám nevadí. Vadím im len zvýšená vlhkosť. Vo vašom prípade by nemal byť problém.
Odpovedať
Keď budeš prekurovat nebude tam vlhko môžeš pokojne položiť a na jar už len nasťahovať. Podlahe to určite neublíži. :-)
Odpovedať
@mesarosanton @milos35 Dakujem, tak sa teda pustim smelo do prace :-)
Odpovedať
@dzonko1 preco chces len temperovat na 5-10°C? Ved tam isto mas kotol, radiatory, tak kur.... A k teme.... ak tam nemas vlhko, co v novostavbe urcite mas nad 70%, tak v pohodke pokladaj plavajucu....
Odpovedať
Profilova fotka
Nevidel by som v tom celom nijaký problém. Zo zimou plávačky nemajú žiadny problém a podľa tvojej udanej vlhkosti, tak s ňou tiež problém nebude. Povedal by som, že ju môžeš pokojne položiť..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?