Ako opraviť nerovnosť podlahy pri novostavbe?

Dobry den, prosim o radu pokladaju podlahu a pri montovani list su viditelne nerovnosti podlahy. Ako je to mozne opravit, pripadne vytmelit? Listy su dost velke a drevene nedaju sa prisposobit podlahe. Prdikladam foto. Dakujem.
Odpovedať
prikladam foto>
Odpovedať
@adrikaaa79 silinok vo farbe podlahy
Odpovedať
@adrikaaa79 ak je takto kriva podlaha, znicite plavacku. je na zvazenie dat nivelak, kym je este cas.
Odpovedať
A je kriva podlaha, alebo ta lista? Pokial podlaha a tym padom podklad pod podlahou obsahuje nerovnosti > 2mm na 1m dlzky tak urcite podlahu rozobrat, vyliat nanovo nivelak alebo vybrusit hrbolce.
Odpovedať
@milan_Či už bude neskoro, vyzerá, že podlaha je už uložená. ;-( @adrikaaa79 Opraviť sa to nedá. Jedine ako píše milan, podlahu rozobrať, dať nivelák a znovu ju položiť. Tie diery sa dajú vytmeliť akrylátovým tmelom. Keďže lišta je biela, dal by som biely tmel. Na podlahu kryciu lepiacu pásku pozdĺž lišty, natlačiť tam tmel, zarovnať a pásku odlepiť - aby si si nezamazala podlahu.
Odpovedať
.. ak si necháte poradiť, tak počúvnite @milan_, tá plávačka sa bežným užívaním zničí a len vás to dobehne... rozobrat, kým nie sú poškodené hrany na podlahe. Plávačka Vám eliminuje nejakú tu nerovnosť, spolu s podkladom pod ňou, neviem čo ste dávali, no toto je dosť...
Odpovedať
@adrikaaa79 Vymeniť lišty za také čo sa prispôsobia. Alebo tie čo tam sú, prišpanovať tak, žeby kopírovali podlahu.
Odpovedať
Profilova fotka
No máš podľa mňa 2 možnosti buď ju rozobrať a vyliať to nanovo, alebo dať pod lišty nejaký tmel vo farbe. tu viac možností nie je no pri novostavbe by som to asi vylial nanovo
Odpovedať
Pani, dakujem velmi pekne za odpovede🙂 a zelam pekny den. @igor256 @milan_ @e1ement @chrobak7 @brapene @ruren @pfabry
Odpovedať
Aku podlozku ste davali pod laminat?? @adrikaaa79
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?