Plynova pripojka od susedy

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý deň Chcel by som sa opýtať na jeden problém. Zhruba pred dvoma rokmi som si dal žiadosť na SPP že chcem si dať zaviesť plyn do bytu (na vykurovanie a ohrev vody) V dome už bola prípojka urobená (to je štvordom). To dala urobiť kedysi dávno suseda ktorá tam býva. Ja som sa nasťahoval vybavil som si všetky povolenia a veci zapojili mi plyn, hodiny. Ona sa teraz odomňa dožaduje nejakého vyrovnania že ona to vtedy cele uhradila (myslím tu prípojku k domu) Volal som s nejakým pánom od SPP a povedal som mu čo je vo veci. On mi povedal že na to nemá nárok, že to nieje jej majetok, že jej majetok je až za hodinami a ja musím byt napojený určite pred jej hodinami. Poradte mi ako mam postupovať, alebo čo mám robiť. Ja jej podla mňa nemusím nič hradiť na základe čoho vlastne. Ma niekto s takým dačím skúsenosti Ďakujem
Odpovedať
1
2
Dobrý večer, potrebujem zrušiť susedovu plynovu ruru, ktora mi ide v priestore kuchyne….ake su moje možnosti prosim? Dohoda presunúť plyn po vonku nie je z jeho strany akceptovaná. Prosím poraďte čo robiť. Ďakujem pekne
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?