Dobrý deň
Chcel by som sa opýtať na jeden problém. Zhruba pred dvoma rokmi som si dal žiadosť na SPP že chcem si dať zaviesť plyn do bytu (na vykurovanie a ohrev vody) V dome už bola prípojka urobená (to je štvordom). To dala urobiť kedysi dávno suseda ktorá tam býva. Ja som sa nasťahoval vybavil som si všetky povolenia a veci zapojili mi plyn, hodiny. Ona sa teraz odomňa dožaduje nejakého vyrovnania že ona to vtedy cele uhradila (myslím tu prípojku k domu)
Volal som s nejakým pánom od SPP a povedal som mu čo je vo veci. On mi povedal že na to nemá nárok, že to nieje jej majetok, že jej majetok je až za hodinami a ja musím byt napojený určite pred jej hodinami.
Poradte mi ako mam postupovať, alebo čo mám robiť. Ja jej podla mňa nemusím nič hradiť na základe čoho vlastne. Ma niekto s takým dačím skúsenosti
Ďakujem
Dobrý večer, potrebujem zrušiť susedovu plynovu ruru, ktora mi ide v priestore kuchyne….ake su moje možnosti prosim? Dohoda presunúť plyn po vonku nie je z jeho strany akceptovaná. Prosím poraďte čo robiť. Ďakujem pekne