Buchanie v byte

Ahojte Potrebovala by som poradit. Uz dlhsie si vsimam, ze sa nam v byte ozyva buchanie, hlavne v noci. Byva to v priblizne v rovnakych casoch, chvilu po jedenastej, okolo druhej, nadranom, mozno aj inokedy, len ma to nezobudi. Znie to ako keby niekto buchl kladivkom, nie je to vzdy rovnaky pocet uderov, nezda sa mi to velmi rytmicke. Cez den to pocujem obcas, ale to musim pocuvat, lebo cez den sa to lahko prehliadne. Len v noci, ked je vsade ticho, je to dost hlucne. Predpokladam, ze to nebucha niekto naschval, ale neviem to zarucit, len potom netusim, ci by sa niekto budil, len preto, aby si v noci niekolkokrat pobuchal. Takze, ak niekto naozaj nebucha, co by to mohlo byt? Ma niekto s tymto skusenost? Byvame na najvyssom poschodi, pod strechov, bytovka je zateplena, ale uz davnejsie. Dakujem za rady.
Odpovedať
@laurar1 Nám to robil kompenzátor kúrenia ktorý bol namontovaný medzi 3-4posch. po výmene bolo všetko ok...Robí to keď sa kúri?? Alebo aj bez tohto?? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@laurar1 zaujimave a nemoze to byt napriklad aj nejake zviera, napriklad kuna, ktora sa dostalo pod strechu nejako?
Odpovedať
@technik007 Aj ked sa kuri, aj ked nie. Zacalo to asi pol roka, mozno trosku viac dozadu, teda este sa nekurilo. Predtym si nepamatam, ze by tom to pocula. A nejde to od radiatorov, znie to akoby to slo zo steny alebo stropu.
Odpovedať
@lalipo34 No je to siedme poschodie, zastavana oblast, neviem ako by sa tam dostalo nejake zviera, ale to napadlo aj mna. Len je to naozaj akoby to buchalo kladivko, nepocut suchoty ani nic podobne, tak neviem, ci by to mohlo byt zviera.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna to zviera nebude. hmm mohlo by to byt aj kurenie, neskusala si sa popytat na to susedov, ci tie zvuky pocuju aj oni?
Odpovedať
@fulmia Zatial som sa o tom nebavila so susedmi, snazim sa skor nestretavat s ludmi. A pocut to viac v izbe, ktora susedi s bytom v druhom vchode, tak tam sa tak lahko nedostanem. Ale ak na nic nepridem, skusim sa aj popytat. V radiatoroch nam to bucha obcas, to je uplne iny zvuk. Teda neviem, ci by to mohlo byt pocut aj tak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?