Ostenie okna a xps povrchová úprava

Dobrý deň, na ostenie okna chcem dať XPS polystyrén hr.1cm, viac mi tam nevojde... nalepim ho na ostenie kartusovym lepidlom na xps. Chcem sa opýtať na povrchovu úpravu xps, nakolko mi tam už nevojde ziadna omietka apod., či to stačí ten xps natrieť nejakou "hrubšou" farbou? Je to chalupa tak moc možností nemám... dakujem za rady a tu je aj foto... zatial je to tam polozene iba na sucho.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marosh19:

Dobrý deň, na ostenie okna chcem dať XPS polystyr…
@marosh19 a k comu tam ma byt xps ?
Odpovedať

Dobrý deň, na ostenie okna chcem dať XPS polystyr…
@marosh19 daj tak tu dalzbu co mas vsade ostatne bude to 1000x krajsie ako tento napad akokolvek precizne to spravis. Ak ti tam vychadza XPS bez riadnej povrchovej upravy, ani ho tam nervi.
Odpovedať
ak ti tam fakt vojde len ten 1 cm xps a uz nie je miesto na klasicku armovaciu vrstvu, tak hej, da sa to riesit aj jednoduchsie. najlepsie je ten povrch aspon trosku zdrsnit, napr. jemne prebrusit smirglom, aby farba lepsie chytila. potom mozes pouzit nejaku fasadnu farbu, idealne hrubsieho typu, napr. silikonovu alebo akrylatovu so zrnitosťou. ta trochu prekryje aj nerovnosti a xps nebude posobit tak plastovo.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od suky96:

@marosh19 a k comu tam ma byt xps ?
@suky96 nemusí tam byť silou mocou xps, len neviem ako to mám ukončiť to ostenie lebo je tam fakt iba cca 1cm voľná hrúbka...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@marosh19 daj tak tu dalzbu co mas vsade ostatne …
@sousedekovci89 obklad musím dokúpiť ale to nie je problém...
Odpovedať

@sousedekovci89 obklad musím dokúpiť ale to nie j…
@marosh19 ak tam mas len 1 cm hrubky, to je tak akurat na obklad s lepidlom.
Odpovedať
Profilova fotka
No na spodnu stranu isto obklad lebo spina prach a po roku to bude hroza
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?