Príprava pod okna a dvere

Doteraz som mal hrubú stavbu bez strechy, čiže obvodové steny sú mokré. Ked budem mať dom pod strechou, by som chcel všetky otvory na okná a dvere presieťkovať a nachystať na okná... mohol by byť problém ked to nahodím na mokré steny? Viem že to bude dlhšie schnúť ale či to mráz nemôže poškodiť (lepidlo) tak žeby to opadlo alebo nedržalo...?
Odpovedať
@cmelor Z čoho máš postavenú hrubú stavbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@cmelor osobne by som to nesilil teraz... vravis ze to mas mokre... das lepidlo+sietku a ako na potvoru zacne mrznut...zima este neskoncila..
Odpovedať
@blackomt ytong
Odpovedať
@richard71 lenže ked prídu okná bude to asi stále mokré.. musí to byť pod oknami lepidlo+sietka? alebo to nechať až celé na jar aj s oknami...
Odpovedať
@cmelor Ja som mal hrubú stavbu do jari a až potom som robil ostenie okien y 3cm XPS. Okná som dal osadiť a zalícovať s vonkajším murivom. V akej výške budeš mať okná od podlahy?
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt Radiť olepiť ostenia s XPS-kom nie je veľmi vhodné. Čo ťa k tomu viedlo aby si to tak robil ?
Odpovedať
@laco17 Neradím mu ale iba písal ako som to urobil ja. Ohľadom toho ostenia ,bolo už veľa popísaného ale v skutočnosti všetko preverí čas. Zatiaľ som nespozoroval žiadny problém a predpokladám ,že ani nebude.
Odpovedať
@blackomt xps ani neplanujem len lepidlo a sietka..
Odpovedať
@cmelor Okná budeš lícovať s vonkajším murivom? Už si pozeral aj nejaký okenný profil?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?