SLOVAKTUAL Trnava. Okná a dvere.

Zdravím, vyberám firmu ktorá mi bude robiť komplet všetky okná a vchodové dvere. Máte skúsenosti so SLOVAKTUAL Trnava. Okná a dvere.
Odpovedať
nemam sice so slovaktual Trnava ale s MY, v roku 2020 som dala vyhotovit asi 7 cenovych ponuk a slovaktual nam spravili najlepsiu cenu ( 14 okien )
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od jojo2010:

Zdravím, vyberám firmu ktorá mi bude robiť komple…
@jojo2010 Dobrý deň. V našom združení REVOLUČNÉ OKNÁ máme výrobcov aj z Trnavy. Konkrétne Vám môžem odporúčať ADLER Plus s.r.o. https://www.revolucneokna.sk/adler-pl... Všetci naši výrobcovia používajú certifikované nemecké profily, pravidlne sa robí audit výroby, ponúkajú záručný aj pozáručný servis.
Odpovedať
Profilova fotka
Sme najproduktívnejšie obchodné zastúpenie spoločnosti Fenestra Sk. František Havetta FENESTRASK-ZM s.r.o. Ponúkame hliníkové okná a dvere Schüco a Aluprof, plastové okná a dvere Rehau. Nemecká kvalita vyrábaná v najmodernejšom výrobnom podniku v Zlatých Moravciach. Ponúkame odborné a technické poradenstvo, bezplatné vypracovanie cenovej ponuky, lojálny prístup, profesionálnu montáž. Hliníkové okná a dvere SCHÜCO, ALUPRPF, Plastové okná a dvere REHAU www.fenestra-zm.sk havetta@fenestra-zm.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?