Môžem kúpiť iné krídla okien?

Dobry den..Prosím o radu. Kupili sme dom a zistili sme že kuchynské okno je príliš nízko, kuchynske srinky aj s pracovnou doskou by do výšky mali len cca 85 cm chceli by sme ju dať aspoň na 90-95. Je taká možnosť kúpiť len krídla okien iné? napríklad ze by sa dali otvoriť od stredu hore a tým pádom by pracovná doska presahovala okno zo spodu. Alebo úplne vymeniť okno? Len ta sa už poškodí fasáda :/
Odpovedať
Profilova fotka
@nikusikhome. Skus poslat podorys kuchyne, mozno sa najde nejaky sposob. Sirka okna? Co ma byt pred oknom? Doska, drez, varna? Tie ochranne folie na rame uz nemali byt odstranene?
Odpovedať
@lenkito10 este ideme len davat steny ..pod oknom ma byt drez sirka pracovnej dosky 80cm
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem... Spytat sa oknara, mozno niekto dalsi poradi.
Odpovedať
@nikusikhome KAždé okno sa robí do konkrétneho rámu, takže len krídlo okna nevymeníš. Treba vymeniť aj rám. Iné riešenie tam nevidím, ak chceš mať vysokú kuch. linku.
Odpovedať
Také exotické krídlo sa nedá vyrobiť,takže len výmena. Fasáda sa nemusí poškodiť vôbec,ale zvnútra sa omietka poškodí. Niekade sa to okno musí vybrať a druhé vložiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Aki ste doma vysoki? My mame teraz vysku 86,5 ja mam 173cm a je to ok. Manzel ma 180 a tiez sa nestazuje.
Odpovedať
Profilova fotka
Mam 163 a vysku linky 92. Nizsiu nechcem. Uplne ta chapem ze chcete vyssie. Bude ta to stvat ked to nechas tak nizko. Fasada znamena vonkajsia omietka? Ked ste vo faze stavby, lahsie prerobis ako za 5 rokov. Neviem co vsetko obnasa vymena okna, jeden rad tehal naviac+zateplenie... Nuz spytat sa odbornikov nech nelutujete.
Odpovedať
Ďakujem za rady asi teda vymením radšej to okno . Už keď robíme všetko také kvalitne tak nech sa to spraví poriadne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?