Akú farbu okien do interiéru k bielym stenám?

Profilova fotka
Aku by ste zvolili farbu okien do interieru ked chceme mat biele steny.
Odpovedať
1
2
Bielu. Alebo potom akukolvek, len treba pocitat s tym, ze to bude jeden z dekorov, ku ktorému uz budete ladit zvysok. Dvere, podlahy, nabytok, linku... A budete ich tam mat pri stasti najblizsich 30 rokov... A za ten cas ta aj biele steny mozu prejst, aj podlaha sa moze zodrat, nabytok sa rozpadne urcite.. A zarucene sa zmeni to co bude IN. Tak ak farebne alebo drevena imitacia, tak vyberat nie podla toho co poradi niekto uplne a celkom cudzi na Streche ale podla toho co sa mne (nam) paci
Odpovedať
Najidealnejsie a tiez aj najjednoduchsie bude dat bielu. Odpadnu starosti s tym, ze to budete musiet nejako kombinovat s inymi vecami :-)
Odpovedať
No dobre bielu ale čo keď chcem bielu kuchyňu (lesklu) poraďte ?bude v nej aj dekor dreva ( chladnička potrav. skrinka ...)
Odpovedať
Profilova fotka
Asi biele. Potom ti bude aj do buducna jedno, ak by ste menili aj dizajn interieru, lebo biela nesklame nikdy. Je to asi najjednoduchsie riesenie a najpraktickejsie
Odpovedať
@latarina A ake budu tie okna? Plastove, drevene, hlinikove? Kedze si nedefinovala, tipujem, ze myslis plastove. Biele plastove okna zvyknu casom aj zozltnut (zavisi od kvality). Ja by som sa vôbec nebala antracitu. Podla mna sa tiez ku vsetkemu hodi. A v antracite sa teraz robia aj plastove velmi pekne okna.
Odpovedať
@endusko bielu, lebo bude tam dekor dreva na skrinkách, nejaky dekor na prac doske, dalsi na dverách, mozno este dalsi na nabytku v obyvacke, stol, stolicky (aj ked nebude drevo bude to dalsia farba)... Menej je viac.
Odpovedať
@kreola antracit je "studena" farba, dnes sa hodi k vsetkemu, lebo trendove su studene az dymove dekory dreva. Ale ked pride na to, napasovat k tomu nejake teple drevo, uz to nemusi byt to prave orechove. Dalsia vec ake vnutorne parapety k antracitovym oknam aby to nebolo jak past na oko? Lebo antracitove nie su nijaka hitparada co sa tyka odprasovania... A mne sa vonkoncom nepacia tmavym oramovane "diery do domu". Opticky to ubera zo svetlosti
Odpovedať
@zita19 No vidis a mne sa to naopak paci :-). Keby sme si nedali nakoniec drevene okna, tak mame hlinikove a zvnutra urcite tmavu farbu okna. Ma to tu na MS viac ludi, napr, Neya, alebo pallacinka maju tmave okna a drevo vo vnutri (vacsinou dub). Parapety podla mna su pekne drevene. Neposobi to na mna rusivo, ani malo svetlo. Ale to uz je na kazdom z nas, kazdemu sa paci nie co ine a tak je to spravne ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Neutralne biele a budes mat pokoj aj do buducna ak si zmyslis, ze chces steny namalovat na farebno a podobne.
Odpovedať
Bielu, tak nebudes mat ani v buducnosti problem, ak by ste chceli aj biele steny menit za farebne. Takto sa ti biele okna budu hodit k vsetkemu
Odpovedať
Za mna ties biele.Biele parapety a mas pokoj.my ties mame z vonku antracit a v interiéry biele aj parapety a tieš mame cely dom vymalovany na bieli.Dlazbu mame sivu,kuchynu bielu s kombinaciou ciernej lesklu dvere bleducko hnede a ine farby ako sa ti bude pacit si skombinujes ty sama.tak z vnutra domu si daj biele neviem ake by to bolo ked ako my mame antracit a bol by aj v nutri .To by asi na mna moc posobilo cierno.Ale to je len moj nazor.
Odpovedať
@latarina farba okien sa neodvíja od farieb stien. Ide o celkové ladenia domu, nedá sa paušálne určiť vhodná farba okien ku stenám, samozrejme ani naopak to nejde.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@latarina my si davame antracit, ale daj si take, ake sa ti pacia ☺
Odpovedať
Dej si co se bude tobě nejvíc líbit. 100 lidí 100 názorů :-) . Mě přijde bílá taková nějaká, nemastná, neslaná. Ale určitě tím nic nepokazíš.
Odpovedať
@latarina ked sa nevies rozhodnut, tak zvol bielu. Tou nikdy nic nepokazis a bude sa dat ladit k vsetkemu ;-)
Odpovedať
Máme zvonka antracit a vnútri biele... už teraz ľutujem... tá laminácia je krásna... chcel by som ju aj z vnútra. Vytvára to pekný kontrast. Tá biela vyzerá lacno... najhoršie to ukáže na vchodových dverách z vnútra ako najlacnejší shit...
Odpovedať
My máme hnedé a tie sú tiež veľmi pekné. Keď chceš biele steny, tak môžeš dať aj inej farby okná aby to nebolo všetko jednoliate :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latarina a nábytok a ostatné dekorácie chcete akej farby? podľa toho sa aj riaď
Odpovedať
@petka456 tá sivá dlažba má zaujala nemáš dáke fotečky z interiéru dveri podlahy a tej sivej dlažbe ďakujem
Odpovedať
@heisenberg s tymi vchodovymi dverami je to pravda...tiez mame zvonka antracit a z vnutornej strany su biele a vyzeraju jak "za 5 korun" :-S okna mame tiez zvonka antracit a dnu biele,tak mi to vyhovuje :) cely dom je tak ladeny, antracitova je aj strecha
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať antracitové obojstranne a biele parapety, zvažovala som aj bielu farbu dnu, ale vyhralo to, čo sa mi viac páči - škandinávsky decor :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinuhaaaa krasny styl! ;-) :-) My mame biele ale ked pride k tomu, ze budem musiet okna vymenit, tak isto tiez vyberiem taketo antracitove, perfektne vyzeraju :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@drahhu ale ked sa daju kremove alebo sive zaclony tak lu bielym pknam to bude pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@latarina k bielym stenam mozes dat akukolvek farbu okien. k bielej sa predsa kazda farba hodi. treba si premysliet, akej farby chces mat nabytok a potom k tomu okna ladit.
Odpovedať
@izoggy okna sa neladia podla nabytku ani podla vnútorných stien ide o stavebne vyplne domu castokrat silny kontrast takze biele su bez napadu tvorivosti a o estetike ani nehovorim
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez som dlho rozmyslala, dala som vnutorne biele , ale do obyvacky orech obojstranne, lebo nabytok bude do dreva ladeny a predsa len tie okna vyzeraju luxusnejsie vo farbe ;) ale je to na tebe ...
Odpovedať
Toto sa mi teda nenormalne paci @tinuhaaaa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latarina jasne, to mas pravdu. Ked clovek zvoli farebne zaclony, tak aj biele okna pekne vyzneju. Kazdemu sa nieco ine paci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majsterdreva ja sa u zien skor stretavam s tym, ze ladia aj okna k nabytku a celkovo k farieb domu. ale tak kazdy ake sa mu paci nech si da.
Odpovedať
My mame biele plastove, ale nepacia sa mi. Paci sa mi,ked su aj zvnutra v drevo dekore alebo antracit, bohuzial na nasom dome v case kupy uz boli osadene okna.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?