Hľadám referenciu na dobré plastové okna

Nakolko nie vsetky firmy su seriozne a ponukaju aj nekvalitne okna, potrebovali by sme poradit, ziskat nejake referencie. Chceli by sme vymenit stare okna za nove - plastove. Neviete mi niekto poradit osvedceneho vyrobcu, ci firmu? Malo by to byt okolie SE, PN, MY, SI, TN, TT, aby nebol drahy dovoz...
Odpovedať
1
2
13
kuk IP :-)
Odpovedať
no, co je baby, nikto nic? :-( uz sme zufaly a potrebujeme ich dost surne! :-x
Odpovedať
http://www.e-filip.sk/Default.aspx?co... naštuduj si staršie príspevky, alebo si napíš svoj problém.
Odpovedať
maji, dakujem! ;-)
Odpovedať
baby, chcete mi povedat, ze nikto nemenil v poslednej dobe okna? =-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
My sme menili, ale v NZ - asi tak pred rokom, su to Schuco okna a zatial sme velmi spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj monkey,my sme menili v oktobri a tiež som prelozila všetko,najlepšie dať si faxnúť ponuky a potom triediť.napr burácie práce mi robil svokor aj okná si odviezol a hneď bola cena nižšia,a firma mi ich len vyrobila a doviezla,montáž som mala za polovičku ,dá sa dohodnúť x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj do IP Ti posielam kontakt na jednu firmu v Tn.
Odpovedať
no, ono my si dame radsej vsetko urobit firme, nech to uz vyzera :-D mouse, dik, a co ostatne, nikto nic? ;-(
Odpovedať
no monkey predbehla si ma, my mame ten istý problém, neviem si vybrat, ale ma to byt vo Zvolene...poradí niekto? nechceli by sme naletiet neakej firme, ktorá tie okná nevyrába, ale dováža z Polska....
Odpovedať
monkey1-no my sme menili okna v maji a sme celkom spokojny... ;-) ;-) ;-) ta ista firma nam menila okna aj na celom baraku v spolocnych priestoroch...a aj hlavn&y chod nam vcera menili....poslem ip......je to firma tu z TN ;-) ;-)
Odpovedať
oprava-vchod..... ;-) ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My sme menili pred rokom na byte.Máme dosť veľké okná na každej miestnosti a dva balkóny.Za dve trojokná,dve malé okná a dvoje balkónové dvere plus dvoje okná k tomu sme dali 110 tis.Ale to nám ako po známosti dali zľavu.Dávali sme si aj sieťky a rolety,parapety.Sme super spokojní a ten komfort v zime.Paráda.Nikde nefučí,ako pri starých oknách.A nemusím umývať sto okien ako bláznivá zakaždým.Ale daj si pozor,nie každý robí kvalitné okná.Na trhu je milión firiem a každá poskytuje v reklame nenormálne zľavy a v skutočnosti ešte aj preplatíš.Dajte si urobiť aj v 10 kvalitných firmách rozpočet na váš dom alebo byt a vyberte si najlepšiu ponuku.Aj my sme to tak urobili a paráda.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My mame okna od HerTop, su uz starsie, cca 4 - 5 rokov, ale vyzeraju ze su okey. Jedine teda, ze vyzera, ze su uz uvolnene panty, alebo zle dotiahnute, takze idem volat ze nech niekoho poslu na obhliadku a opravu. :-)
Odpovedať
maruschka-- :-D veru ,veru....aj ked my sme zlavu mali,firmu si uz nepamatam,musela by som pohladat zarucak,ale mame 5bod.za cenu 3 bodovych.sme velmi spokojy,ved ten vetrisko na 12.posch.
Odpovedať
My mame plastove okna od KALYPSO. Uz ich mame cca tri roky a poviem vam, to je radost umyvat :-D A stale vyzeraju super. Co sa tyka montovania tak trojizbovy byt aj s kuchynou mali hotovy behom 5 hodin a este si po sebe aj upratali ten hruby neporiadok :-) Takze super, aj maminka si ich chvalila :-) A aj servis maju dobry - pokazila sa nam jedna sietka a do par dni nam ju prisli vymenit. Kontakt poslem do IP kto by mal zaujem alebo si ich najdite na googli :-)
Odpovedať
viem, ze dobru skusenost maju ludia s oknami incon
Odpovedať
Profilova fotka
Incon sú jednička,ale na tej istej úrovni sú Slovaktual.Takže to sú take typy od nás.Rozhodni sa podľa cenových ponúk.Vymeranie a rozpočet robí každá firma zadarmo. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj monkey1 ja mam skusenost zo senice my mame od firmy Slama ale boli celkom drahe lenze sme ich kupovali uz davnejsie a teraz maju vo firme flur plastaky a maju tam prijatelne ceny a dovoz je zadara po celom severnom zahori po Malacky Myjavu.Okna su znacky deceuninck z belgicka a stranka vyrobcu je www.hesta.sk skus pokukat mozno ta to oslovi ;-)
Odpovedať
mrkni na IP
Odpovedať
Profilova fotka
my mame nemecku znacku okien Rehau ( alebo tak neako) a firma co nam to robila ma dopravu po SK zadara ;-) ale teraz uvazujem skor o euro oknach ;-)
Odpovedať
ahojte! vsetkym dakujem za rady!!!! x-) zuz11, aj my sme premyslali nad euracmi, ale tym sa treba venovat... stale ich natierat, osetrovat. maju ich susedia, a po dvoch rokoch vyzeraju hrozne. nenatreli ich este a su take "stare". preto volime plast-ziadne starosti, umyjem a idem :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, nasi maju NOVES a my SIPOS.... urcite nekupuj polske-po 3 rokoch zistis preco a uz ani so zarukou nic nenarobis....vlastne zistis uz pocas 1 zimy!!! Okna sa nesmu rosit! Pretoze po 2-3 zimach ti zacnu plesne vychadzat spomedzi ramov!!! Tak, stastnu ruku a pevne nervy...
Odpovedať
baby, asi blba otazka, ale ako zistim, ci su okna neni z polska a nechcu ma oklamat? :-o
Odpovedať
monkey, treba si zistit viac o tej firme, popripade hodit do vyhladavaca ich sortiment a pozriet sa odkial fuka vietor. :-D ako som ti pisala do IP, firma mydoors ponuka NOVES okna a tie su zarucene nemecke, a poviem ti ze mali najlepsiu cenu oproti vsetkym znamym vyrobcom ako incon, slovaktual. Nas vyjdu okna na cely dom aj s podlazim okolo 170.000 a to mame izolacne trojsklo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme menili jedno okno (zatial) na detskej, je to Trocal. Firma je zo Spiskej ale pridu myslim vsade, alebo aspon maju pobocky. Presne nazov firmy neviem. Ale ten rozdiel je obrovsky, teplucko, ticho, nefuci a umyvanie super. Onedlho budeme menit dalsie tak jedine od nich. Inak su to kvalitne, 5komorove nemecke okna. A na Slovaktual pozor, priatel ich chodil montovat a nikdy by si ich na dom nedal. Vraj vyzeraju super kto do toho nevidi, ale sem tam chyba kovanie a podobne... Tak si vyberajte. :-D
Odpovedať
baby, poznate firmu TIO BEL z Myjavy? neviete aki su? referencie a pod... ;-) dik
Odpovedať
babulky, este hodte nejake typy! akosi si nevieme vybrat, lepsie povedane za dvere a jedno okno si pytaju 40 tisic! :-o ]-(
Odpovedať
My sme brali okna z firmy RealTec a sme spokojní. Profily sú Nemecké. Zatial sme na nich poculi aj od iných len dobré ohlasy.
Odpovedať
Profilova fotka
monkey1, co??? tak to je prehnane, to si z tych penazi asi robia reklamu v TV a pritom su rovnake ako ine(okrem polskych). to je vela. bobd-nepoznam.
Odpovedať
1
2
13
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?