Kto v Nitre robí dobré plastové okná?

Profilova fotka
planujeme montovat plastove okna na nas domcek neskoro na jesen, pripadne pocas skorej jari a tak by sme si chceli urobit nejaky strucny prehlad odporucani, kedze ponuka firiem na plastove okna v okoli NR je dost velka...
Odpovedať
ahoj lusy my byvame par km od NR tak preto sme si dali cenoe ponuky aj do nr, chceme plastove s imitaciou dreva z oboch stran. my chceme okna nemeckej vyroby salamander tie su fakt kvalitne... mame to odskušane naši ich menili pred 3 rokmi, su bez problemov, su pevne hrube klucky nepukaju take masivne, no jednoducho su spokojní a preto aj my hladame firmy ktore ich maju v nr je jedna firma ktorá nám urobila cenovu ponuku. takže asi tak x-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
dakujem a cakam dalsie tipy... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
mi davame z firmy Euro Jordan...super ceny maju...
Odpovedať
My máme okna z Beladíc - Jipo, je to sallamander, mali sme ich aj na byte a teraz minulý týždeň nám ich montovali na dom, sme veľmi spokojní, kvalita, cena, prístup, máme strieborné z oboch strán, ale vzorkovník majú bohatý,každý si vyberie, myslím.
Odpovedať
Doporučujem Euro Jordan - majú ich rodičia na dome, dostali typ od známych - vynikajúci prístup, dobrá cena, kvalitné okná:)
Odpovedať
my mame na byte vZM od Fenestry a davali sme robit aj na dom ktory je 30km od ZM. Zatial spokojny a aj cenovo nam to vyslo dobre lebo sme chytili dobre zlavy.
Odpovedať
ja Ti odporucam Slovaktual alebo Hertop - ti su sice z TO, ale zameranie aj dodavka bez problemov. Davaj si pozor na male pofiderne firmicky, ktore okna mozno dovazaju z PL ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
heh...dakujem dakujem, ale my okna už davno mame hotove, zadavali sme si dopyt cez 123dopyt, mali sme vytypovane niektore značky a profily, vyhral Aluplast...aj cenovo to nebolo zle... ;-)
Odpovedať
jaaaj, lusya, az teraz som si vsimla, ze tvoj dotaz je asi rok stary :-D :-D . tak snad este poradime niekomu inemu 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ono sa dobra rada vzdy zide a trh s plastovymi oknami je teraz tak veliký, že má ozaj človek dosť problém sa v tom vysomáriť... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 rokoch
Suhlasim Jipo aj Fenestra. Ak mozem poradit vyhnite Sa smejdom pri Obi v zltej budove nad restauraciou OknoStar oklamu Vas ze Salammander a je to obycajna priekupnicka firma co prekupuje z Polska.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?