Podobajú sa tmavošedé plastové okná na hliníkové?

Rekonštruujeme dom a chceli by sme hliníkové okná antrazitovej farby, lenže cena sa mi vidí vysoká. Tak uvažujem, že by sme dali plastové v tejto farbe.
Odpovedať
Profilova fotka
hlinikove profily nie su take robustne ako plastove, takze seda moze byt rovnaka, ale profil vyzera inak, z dialky sa to da urcit tazsie, ale z blizka, clovek, ktory uz videl hlinikove okno spozna rozdiel na 100% 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
vobec sa to nepodoba... mame presne tie co myslis ty na dome ale k hlinniku to ma velmi daleko! 8-) kazdy je to iny material, iny profil, ine hrany a aj farba je rozdielna ... no skor ti ide o vizual. efeket aby sa podobali hlinnikovym - to tvrdim ze NIE. :)
Odpovedať
Ked mas osmicky dioptrie tak veru ano x-)
Odpovedať
ak by si na plast aj hlinnik použila ten istý nástrek ral- napr 9008,teda nie fóliu na plast ale farbu,boli by veeľmi podobne,problem je trafiť farbu fólie a ral odtieň-na vzorkovniku farieb sú odtiene ine v skutočnosti,finančná výhra by bola biela základná farba na hlinnik a biele plastove okná-kto to nepozná neuvidi rozdiel-má to tak sused v bielej,další sused má drevo sive a v pivnici plast v približnom odtieni,mali sme podobný problem a nakoniec sme dali hlinnik všade,ral 9008,tá zmes plastu a hlinnika ma desila,tak a teraz mám vypleštene zdesene oči z nášho účtu :-( ,ale ked pozriem na okná je to parááááda x-) x-) x-)
Odpovedať
-------------------------------------------------------------------------------- Velká okna značky Dafeplast sice vypadají jako drahá hliníková, ale jsou plastová. "Miluji velká okna, představují pro mě obrazy v prostoru," objasňuje svůj vztah k odvážně proskleným plochám Dana Dobřichovská. Zdroj: http://bydleni.idnes.cz/postavili-si-... To bol clanok na idnes.cz, skus pozriet tu firmu, mozno ich plastove su podobne hlinikovym, netusim vsak cenu.
Odpovedať
Myslis nieco taketo?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?