Kovová koľajnica

Profilova fotka
Zdravim viete mi poradiť chcem kúpiť kovovú koľajnicu na záves a záclonu ale dĺžka je okolo 4.5 m dá sa aj taká zohnať ? Alebo môžu sa aj dve napojiť ? Či to nebude prekážať potom pri posúvaní záclony. A ešte lepšie je kúpiť dva samostatné po jednej alebo trojkolajnicu?ďakujem :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michaela_bednarova:

Zdravim viete mi poradiť chcem kúpiť kovovú koľaj…
@michaela_bednarova ... netvrdím, že to je štandard, no zväčša sa dodávajú kovové, hliníkové z 3m kusov. Každý profil ma spojku, ktorá je plne funkčná na prechod závesu, záclony, toho by som sa nebál. Kolajnicu by som teda hľadal takú, ktorá to bude spľňať aj z estetického hľadiska spojky. A koľko radov? Koľko chcete...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michaela_bednarova:

Zdravim viete mi poradiť chcem kúpiť kovovú koľaj…
@michaela_bednarova sú aj 5,95m. Nedávno som domov objednával dvoj-kolajnicu. Samozrejme za príplatok. Môžeš si kúpiť aj kratšie a v strede spojiť a nemusíš sa báť zasekavania sa pri posúvaní. A dva samostatné alebo trojkolajnicu? Sú 1-2-3.
Odpovedať
Prosim vas a a existuje aj dvoj-moznost a to taka, ze na zaclonu bude kolajnicka s bezcami a na zaves bude tyc, na ktoru pojde zaves s kruhmi? Haladam kade-tade, no neviem najst. Vdaka.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lubinkag.:

Prosim vas a a existuje aj dvoj-moznost a to taka…
@lubinkag. ... skôr si myslím, že nie, no tu : https://www.dimex.sk/moderna-garniza-... By ste si vedeli napríklad nakombinovať bežce a na tej vpredu oká na zaves. Mne sa napríklad oká na závese nepáčia. Tie čo visia na tom "tunely" sú krajšie, a myslím, že zavesiť pôjdu aj na oko z lišty vs tunel... som vymúdrený, lebo dcére som to robil minuly týždeň, akurát ona ma len zaves a na okne plisé...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od dan8181:

@michaela_bednarova sú aj 5,95m. Nedávno som domo…
@dan8181 rozumiem ale či je lepšie kúpiť trojkolajnicu aby tak bola trocha medzera medzi záclonu a závesom alebo jednotlivé jednu a jednu dať nejaku medzeru medzi tým.
Odpovedať
@michaela_bednarova tak dvoj-kolajnica je v šírkach 44-64-68-82mm. Ja som kupoval 82mm. Záclona má úchyty na stred a záves má tie háčiky našite v oblukoch a prekrývajú kolajnicu. Ešte to nemáme nahodené poslal by som foto.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brapene:

@lubinkag. ... skôr si myslím, že nie, no tu : h…
@brapene Akurát som to dnes videla v obi, hoci tyč je s krúžkami. Ak sa budú dať krúžky dať dole, tak je to presne to, čo potrebujem. Musím to poštudovat ☺️
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?