Kde zohnať, dať vyrobiť kovový konferenčný stolík?

Zháňame do obývačky konferenčný stolík, no túžim po zlatom v kombinácií so sklom. Aby bol elegantný, vzdušný.. Pripájam aj fotky, ak by mi vedel niekto poradiť kde kúpiť / dať vyrobiť - budem nesmierne vďačná! Na zahraničných shopoch sa dá tento štýl nájsť, no problém je dopraviť ho na Slovensko. Vopred ďakujem za každú odpoveď :)
Odpovedať
No tak na takýto zlatý sa musíš obrátiť na p. Basternaka resp. JEHO ĹUDÍ. :-D Takéto pravdepodobne on ma vo svojich obydliach.
Odpovedať
Profilova fotka
@milan209 :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no tak zohnat takyto stolik nebude vobec lahke. Mam kamarat co taketo veci ma rad a ma tak zariadeny aj cely byt ale kazdy kusok co zhanal tak to bolo cez bazar, cez znamych tak kadejako
Odpovedať
@mariapavlackova Myslim ze najjednoduchsie by bolo vygooglit umeleckeho kovaca . Ten by ti ho vedel vyrobit na mieru + kupit tvrdene-kalene sklo. No to uz nie je problem zohnat.
Odpovedať
Profilova fotka
v starozitnostiach taketo veci treba hladat :)
Odpovedať
@milan209 :D :D :D :D :D
Odpovedať
Ľudkovia, ďakujem krásne za Vaše odpovede, popravde googlila som, našla som krásne stolíky, no nič z toho nie je dostupné u nás.. Napr. na anglickom amazone sú krásne kovové stolíky a aj za dostupné ceny: https://www.amazon.co.uk/Safavieh-Lew... lenže problém je, že to nedoručia na Slovensko.. :/
Odpovedať
nam robil zvarac, natierali sme ho my.
Odpovedať
@mariapavlackova ono existujú firmy ktoré majú svojich ľudí vonku a vedia to preposlať. Stačí pogooglit. Samozrejme dačo za to chcú.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?