O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kúpeľňové doplnky Sanwood
Kde dostať kupit kupelnove doplnky Sanwood mare? V Kike uz len dopredávajú :-(
12345jahodka
Pred 10 rokmi
4
Ake vykurovanie pouzit?
Ahojte, chcela by som sa poradit ake vykurovanie pouzit v pripade domu s nasledovnymi parametrami: …
jankalc
Pred 10 rokmi
16
Neexistujuci dom
Ahojte mam jeden problem.minuly rok sme kupili dom od realitky a ta z drazby.a ked sme robili odhad…
minewka
Pred 10 rokmi
4
Ma niekto niejake skusenosti i-beam nosnikmi od kronopolu, alebo steico?
daju sa pouzit ,ked by som z obytnil podkrovie
gashtaan
Pred 10 rokmi
3
Aké nové ventile na staré radiátory?
Zdravím Vás,potrebujem poradiť.Potrebujem vymeniť staré ventily na radiátoroch za nové,prípadne ter…
43jarko
Pred 10 rokmi
7
Druha vrstva izolacie podkrovia
ahojte,zateplujeme podkrovie,prva vrstva je ulozena,ale zial hranolceky na druhu vrstvu dali v rozo…
sid1
Pred 10 rokmi
3
Rozpocet hruba stavba 10x19
prosim o priblizny rozpocet na hrubu stavbu.Lkovy bungalov strecha klasik /sedlova/, stavba z tehly…
robert2110
Pred 10 rokmi
10
Pozna niekto v okoli Sabinova sikovneho majstra ?
Dobry den , hladam mastra v okoli Sabinova co by vedel postavit a dozorovat stavbu bungalova. Jed…
matus3314
Pred 10 rokmi
9
sponzor fóra
Info o projekte Villapark, Myslava, Košice
Ahojte, chcem sa opýtať na skúsenosti a názory k tomuto projektu. Okrem ich vlastnej webovej stránk…
m_z_ke
Pred 10 rokmi
1
Aku omietku pouzit?
Potrebujeme omietnut novostavbu a potrebovali by sme poradit ci strojovu alebo rucnu omietku? Jedna…
antonmesaros
Pred 10 rokmi
2
Vlhký sadrokartón pri strešných oknách
Bývame v dome 10. rok a tohto roku sa objavil vlhký sadrokartón dole pri strešných oknách. Dnes som…
praoteccech
Pred 10 rokmi
8
Brunner BHZ centrala
Dobry den! Chcela by som sa opytat,ci mate niekto skusenosti s BHZ centralou od Brunneru?
jankalc
Pred 10 rokmi
2
Okolie PB - odporučte stolára alebo firmu na kuchyňu
Potrebujeme kuchyňu, nábytok a roldory do nového domu. Hľadáme niekoho v okolí Považskej Bystrice. …
nabytok_betak
Pred 10 rokmi
6
LAGUNA 38
Ahojte strechari :-), rada by som sa opytala, ci stavia niekto LAGUNU 38 od Promiprojektu? Dakujem …
simkasim
Pred 10 rokmi
1
Mate niekto namalovane steny v obyvke pieskovou farbou (odtien)? chcela by som vidiet ako to vyzera
dakujem :)
patka6
Pred 10 rokmi
2
Vidno sieťku na fasáde
Zdravím. Pridávam fotku mojej fasády s otázkou? Či je to v poriadku keď je vidno po natiahnutí le…
maco02
Pred 10 rokmi
13
Zbavenie sa kun v chalupe
nevedel by nam niekto poradiť ako sa zbaviť kún v chalupe dakujem velmi pekne za radu
majuska26
Pred 10 rokmi
16
Popraskany 50r krov - vada?
Pred 2 mesiacmi som menil stresne laty a stresnu krytinu-palenu za palenu,vaha na m2 cca rovnaka.Kr…
suffo
Pred 10 rokmi
11
Hľadám tesára/stolára na stupne Košice
Hľadám tesára/stolára na drevene stupne na schodiste v okoli Košic tak isto na nábytok. Piste do I…
tininna
Pred 10 rokmi
1
Všetko od A po Z na postavenie domu ?
všetko čo sa toho týka od projektu, povolení ... velmi dakujem za pomoc :) dom chceme postavit svoj…
stano4000
Pred 10 rokmi
2
Schodíky do vstavanej skrine
Plánujeme si nechať spraviť vstavanú skriňu. S hornými poličkami bude klasický problém, človek sa t…
dannyelle
Pred 10 rokmi
6
Skúsenosti s kuchyňou od firmy EUROSPAN, s.r.o.
Ahojte, chcela by som sa opýtať na túto firmu, nakoľko už sme zúfalí z výberu kuchyne do nového byt…
monikajarosiova
Pred 4 rokmi
6
Hľadám názov tapety
Ahojte, chcel by som zistiť názov tapety.. Viete mi poradiť? Ďakujem :-)
12345jahodka
Pred 10 rokmi
2
Vyňatie z pôdneho fondu sa týka len jednej konkrétnej parcely alebo dohromady aj s prístupom
Ahojte strecháči. Neviete niekto, prosím Vás, či sa nás týka výnimka zo zaplatenia odvodu za odňati…
stateopera
Pred 10 rokmi
2
Projekt snov - Kostolna pri Dunaji
Ahojte, je tu niekto kto si kupil bungalow v projekte - Projekt snov - Kostolna pri Dunaji ? Ako …
inull5
Pred 10 rokmi
2
Kto máte veľké francúzske okná (trojsklo) plast alebo hliník už cca 6 a viac rokov - spokojnosť?
Ide o mi o to, že niektorí mi spomínajú, že ako časom uniká po trošičke ten plyn, okná sa stávajú d…
antonmesaros
Pred 10 rokmi
5
Ako riešiť sokel v mojom prípade ???
Ako riešiť sokel v mojom prípade. Ďakujem
matusiak
Pred 10 rokmi
6
Sprchovy kut s plechovou vanickou
poradte, je mozne kupit sprchovy kut s plechovou vanickou? resp. poradte aky sprchovy kut kupit. ch…
blackomt
Pred 10 rokmi
4
Nakup kuchynskych spotrebicov
Ahojte, viete mi poradit, kde vyhodne kupit vsetky kuchynske spotrebice na jednom mieste? Existuju …
philos
Pred 10 rokmi
3
Indučná varná doska
indukčná varná doska - skúsenosti - prípadne, aké sú rozdiely a na čo dávať pozor
stateopera
Pred 10 rokmi
11
1
2
…
2519
2520
2521
2522
2523
…