O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Výmena dverí - pomeranie a nacenenie
pomozte mi nema niekto priami kontakt na nejakeho poliaka co by prisiel priamo domov pomerat a pora…
stolarstvojf
Pred 10 rokmi
4
Izolácia proti hluku z hlavnej cesty
Poprosím vás, viete mi poradiť zo skúsenosti ako najlepšie odhlučniť zvuky, ktoré vnikajú do domu z…
majki555
Pred 10 rokmi
5
Izolácia proti hluku
Poprosím vás, viete mi poradiť zo skúsenosti ako najlepšie odhlučniť zvuky, ktoré vnikajú do domu z…
stavitelsamouk
Pred 10 rokmi
5
Hľadám firmu, ktorá sa venuje zvukovej izolácii / odhlučneniu stavieb
Hľadám firmu, ktorá sa venuje problematike hluku z cesty, ktorý vniká do stavby. Potrebujeme s tým …
thodosy
Pred 10 rokmi
2
Odkiaľ kúpiť Turkestánsky brest na živý plot?
Poprosím Vás odkiaľ ste kupovali mladé sadeničky turkestanskeho brestu na živý plot a v akej kvalit…
vegetarian13
Pred 3 rokmi
1
2
48
Kúpiť starý byt, a prerobiť? Alebo radšej byt v novostavbe, prerobený komplet? ČO sa oplatí viac???
ja sa neviem rozhodnúť :-( Ideme si kupiť bytík....A nevieme, či radšej kúpiť starý, v pôvodnom sta…
robert_chvostek
Pred 10 rokmi
21
Približná cena prerábky starého bytu v pôvodnom stave?
ahojte, som tu v podstate nová...chcela by som zistiť, koľko cca bude stáť prerábka starého bytu...…
montreal
Pred 10 rokmi
6
Kozenkove stolicky
zdravim. treba impregnovat kozenkove stolicky? co pouzivate na udrzbu?
majjat
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Poznáte Zehrnder
Poznáte niekto nútené vetranie s rekuperáciou vzduchu od Zehrnder?
medtop
Pred 10 rokmi
10
Drobná alebo jednoduchá stavba
Plánoval som si postaviť na svojom pozemku pivnicu s altánkom do 25 m2. Jedná sa o pozemok v intrav…
flexikexi
Pred 10 rokmi
1
Steny v kupelny
Zdravim :) chcem sa spýtať či ste steny v kupelny niečím natierali myslím nejakou hydroizolaciu pro…
zunastudio
Pred 10 rokmi
10
Kde sa dáva žiadost na zbúranie starého domu?
chcem zburat stary dom kde mam vsade poslat ziadost na povolenie zburania stavby?
snapshot
Pred 10 rokmi
3
Chcem prerábať bytové jadro.Chcem dať sadrokarton,dobrý nápad?
chcem vyhodiť umakart a dať sadrokarton,ci je to rozumné?
balalajka2
Pred 10 rokmi
8
Kamenný obklad v obývačke
Má tu niekto prosím Vás kamenný obklad na komplet celej jednej stene? nie len napr. pás ale celú s…
jano2007
Pred 10 rokmi
20
Problem so susedom nechce mi dovolit sa pripojit na el. pripojku pred mojim pozemkom
Zdravim mam problem so susedom..nechce mi povolit sa pripojit na existujuci el. stlp pred mojim po…
peter_em
Pred 10 rokmi
1
2
34
Poradte prosim
ahojte,potrebovala by som vypis vsetkych staveb.firiem s Kosic ,presnejsie firmy ,ktore ponukaju st…
morandia
Pred 10 rokmi
1
Uzemny plán obce
Ahojte.ideme stavat dom,projektant nám už kreslí projekt,na ktorom sme sa zhodovali asi 4 mesiace,k…
dvetisic15
Pred 10 rokmi
20
Lepit ci nelepit EPS 100S ?
Priatelia, otazka znie, lepit ci nelepit EPS 100S na betonovu deku domu? Na danom polystyrene bude …
danifedor
Pred 10 rokmi
12
Skusenosť s OMIETKOU "TNko"?
máte niekto skúsenosť s omietkou tnko ? prerábame starší rodinný dom a chceme to použiť na starú om…
vetroplachseveru
Pred 10 rokmi
2
Vyjadrenie od SPP k projektovej dokumentácii.
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Potrebovali by sme vyjadrenie od SPP či a kade idú cez nás plyn…
elenasimon
Pred 10 rokmi
13
Aukuba japonska
Pestuje niekto aukubu japonsku vo volnej prirode? Naozaj jej neopadaju listy a neumrzne cez zimu?
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
3
Co na zahon aby bol farebny vacsinu roka
Mam na zahone posadene narcisy a tulipany v skupinkach. Co pomedzi ne vysiat alebo vysadit, aby bol…
anketkarka
Pred 10 rokmi
7
Cypristek letny - skusenosti
Pestuje niekto tento ker? Ako rychlo rastie, ked si ho vypestuujem zo semienka? Nikde som sa nedoci…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
3
Firma Invest Ltl - novostavby ROVINKA,ulica Jazerná
Zdravim, mate nekdo s touto firmou zkusenosti? Planujeme koupit byt v rovince na ulici Jazerna, ten…
han27
Pred 10 rokmi
8
Firma Invest Ltl, novostavby Rovinka
Zdravim, mate nekdo s touto firmou zkusenosti? Planujeme koupit byt v rovince na ulici Jazerna, ten…
petka25b
Pred 10 rokmi
6
Realitky - cenové eldorádo
Moj kamarat predaval byt v ZA za 72.000 Eur. V inzerate mal uvedene - RK NEVOLAT. Zial, ale ako je …
kata50
Pred 10 rokmi
16
Prva noc v novom dome
ahojte, su nejake ritualy alebo zvyky? ... Nie sme veriaci... niekde som pocula ze prvu noc by tam …
dzonyby
Pred 10 rokmi
25
Vchodové dvere- odtieň dub madalena firma Egger
Vie mi niekto poradiť vchodové dvere do bytu, ktoré vyrábajú v odtieni dub madalena od firmy Egger?
lenka379
Pred 10 rokmi
3
Vanove dvierka
Ahojte neviete kde by som zohnala vanove dvierka rozmer 500x300? Viem, ze to nie je bezny rozmer, a…
stowasser
Pred 10 rokmi
5
Ahojte vie mi niekto poradiť firmu,čo ponúka bambusové dosky,alebo kupelňové skrinkyz bambus.dreva?
Nábytok z bambusového dreva do kúpelňe
levany81
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2463
2464
2465
2466
2467