WC, kupelna - spatna klapka

Ahojte, chcel by som poprosit o radu. Cez ventilatory fuka vzduch a dokonca pocujem zvuky z ulice z odvetravacich rur. Skusal som davat spatnu klapku najskorej membranovu - na magnet, potom plechovu, no z tychto mi ani jednu otvorilo, ked som zapol ventilator. Akym sposobom by som mohol vyriesit aby neprudil spatne vzduch do miestnosti ? Ide o dvojdom, ventilacne rury su spojene Tckom (wc+ kupelka), ktore vedie cez podkrovie nad strechu. Dakujem za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Ventilator so zaluziou.
Odpovedať
niektore veltilatory si same otvaraju zaluziu servom, nie oba prudom vzduchu. Cize pocas cinnosti bude zarucene otvorena a pri necinnosti zarucene zatvorena.
Odpovedať
Diky za infosky, vobec ma nenapadlo ze existuje aj so zaluziou ventilátor, to bude asi pre mňa najlepšie riešenie. Lebo ti spätne klapky nič moc teda. A tau dráhu magnetickú neotvara, slabý tlak.
Odpovedať
Tak ventilátor so zaluziou namontovaný, už neprepusti spätný vzduch, ale teraz ako začalo fúkať, tak dosť počuť vzduch ako prúdi zo strechy do ventilacntch rúr, dá sa ešte toto nejako fixnut? (viem na podkrovi rozpojit rúry a poprípade tam nejakú čiastočnú zasleu vložiť, len neviem co by pomohlo). Diky za rady
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?