Termostat WiFi

Dobry den Chcel by som sa spytat ake mate doma termostaty (ovladane aj cez mobil- WiFi). Budem mat plynovy kotol Buderus, podlahove kurenie vodnik. Termostaty budu 4 (obyvacka, spalna, 2x detska izba). Za kazdu radu aj foto budem vdacny.
Odpovedať
@kubo343 ja mám Google Nest 3rd gen. Kebyže máš 4ks je to fajn ale sa neoplatíš... Inak som s ním veľmi spokojný.
Odpovedať
@kubo343 ti, co maju viac temostatov v dome,3-4-5-6, nemaju vacsinou vodnu podlahovku, ale nejake elektro kurenie kde je regulacia celkom ina.aj inak efektivna, nez pri vode v podlahe.
Odpovedať
@kubo343 idealne zvolit jednoduchu variantu....Termostat so vstupom pre pokles teploty a jeden prip. viac centralnych casovacov ovladanych cez WIFI. Lacne, jednoduche na obsluhu, udrzbu a servis. Mat v kazdej miestnosti zlozity programovatelny WIFI termostat zacne byt casom velmi otravne. Predpokladam ze je to teplovodna podlahovka a termsotaty budu ovladat elekrotermicke pohony....V tom pripade je potrebny kabel od rozdelovaca k termostatu min. 4x0.8mm (2 x napajanie, 1 x ovladnie ventilu v rozdelovaci, 1x ovladanie poklesu teploty). Naklady: 4 kvalitne termostaty cca 200-300eur, Wifi casovac s ovladanim cez mobilnu apku cca 20eur....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?