Skusky pri podlahovom kureni

Prosim, su ceny skusok pri podlahovom kureni vejako regulovane? Napr. za vykurovaciu skusku na 99 m2 nam naratali 1500 Eur, zvysne skusky dalsich 500 Eur. Mne sa to zda priserne vela. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@martamarta neviem ako inde,ale ja vydávam protokol o skúške po pokládke a zaliatí podlahového kúrenia. A je to v cene. Predsa každý by mal vydať skúšku a odovzdávajúci protokol za svoju robotu.
Odpovedať
@martamarta to sme sa dostali do doby...
Odpovedať
Dobry den. Dakunem. Ide o novostavbu a chceme podlahove kurenie. Celkovu cenu naratali 9000 Eur bez dph. Ono je to v tejto cene, ale bolo to rozratane na polozky a mne sa to zda prilis vysoke. Ide o zn. REHAU. Dakujem.
Odpovedať
@martamarta treba si najst firmu, ktora sa nespecializuje na rozvody vo vesmirnych staniciach pre NASA.
Odpovedať
Dakujem. :) Problem je, ze ide o novostavbu a my to nemozeme realizovat sami, ani si najst inu firmu. A dodatocne sa to uz robit neda, bez zaliatej podlahy budovu neskolauduju. Takze chcem len argumentovat, ze vsetky tie ich nacenene skusky su nehoraznost...takze kolko taka skuska v celkovej kalkulacii vychadza. Dakujem.
Odpovedať
@martamarta Nejde tak o tie skúšky, ale o cenu celkovo. Ak je vtom aj tepelné čerpadlo, beriem. Ak nie, pošlite tú firmu rýchlo preč...
Odpovedať
Profilova fotka
@martamarta ja to davam tiez ako polozku...niekto to zase zarata do prace alebo materialu...realna cena sa pohybuje okolo 40eur s protokolom co dostavam ponuky aj od firiem ;-)
Odpovedať
Hm, tak nejak by som si myslela. :( som sa nadejala, ze existuje nejaky predpis alebo aspon cennik tychto skusok. Lebo kedze ide o stavbu bytoveho domu je to tak, ze bud odsuhlasime ich cenu alebo nebude podlahovka :/
Odpovedať
Prečo ICH cenu...?
Odpovedať
@dedo758 je to v ramci nacenenia nadstandardu bytu, ktory nam stavaju. A na rozostavanu stavbu nas s nejakou inou firmou nepustia a bez nasho bytu, ak by nebol ukonceny, neskolauduju cely dom.
Odpovedať
Nechajte ich v šachu... Alebo spustia z ceny, alebo neskolaudujú. Alebo to veľmi ponáhľa?
Odpovedať
@dedo758 ak to chceme, musime podpisat zmluvu k tomu nadstandardu a zaplatit, inak to ani nezacnu robit a urobia radiatory :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Vyserte sa na nich, oni vas chcu okradnut, dopredu o tom viete, aj tak sa date? No nechcem vidiet dalsie okradacky v podani vasej firmy. Keby sa to tu nerozobralo v klude si sa mohla nechat okradnut, nic by ta netrapilo a zivot by bol nadalej krasny :-D .
Odpovedať
Ja nemam firmu a nemam koho okradnut. Jasne, ze to nacenili na dvoj az trojnasobok hodnoty je zrejme. Chcela som poznat ceny, ktore su za taketo sluzby realne. U mna je to tak, ze podlahove kurenie chcem, ale jedine, co mozem urobit je argumentovat, ze ceny su nashodnotene a na to potrebujem nejake podklady, nie len svoje presvedcenie o tom. Prosim, ak mi niekto vie dat tip, kde su napr. Ceny takychto skusok, budem rada. Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?