Odpoveď na príspevok od purplesticks:
Ahojte, pridávam návod na aktualizáciu firmware +… @purplesticks Ahoj, vidim, ze novy firmware je .70 (C6_1_5_44_70_P1_1_1_5_46.mbin). Ja mam momentalne firmware (C6M 1.4.30.45) - viem pouzit na C6M aj firmware C6 ? Zatial som sa stretol s rozlisovanim zariadeni na C6 a C6M - aj pri kupe filtrov. Mas info, ci aj firmware .70 trpi problemom ktory si popisoval ? DakujemOdpoveď na príspevok od mzahor:
@purplesticks Ahoj, vidim, ze novy firmware je .… @mzahor odkedy som dal posledný FW, tak rekuperáciu neriešim. Nemôžeš kombinovať firmware. Názov C6M a C6 označuje typ riadiacej jednotky = nemôžeš nainštalovať iný FW.Odpoveď na príspevok od matosl:
Ahojte, mam instalovanu/zapnutu rekuperaciu Konfo… @matosl rekuperácia tepla je 0W, ak dobre pozerám. Asi je teplota prívodu vyššia ako nastavená požadovaná teplota, čiže ide voľné chladenie bez rekuperácie.Odpoveď na príspevok od matosl:
Ahojte, mam instalovanu/zapnutu rekuperaciu Konfo… @matosl a v aplikácii je to jednoduchšie zobrazené, čiže možno to bude prehľadnejšie na začiatok. Kým človek zistí čo je čo.