Odpoveď na príspevok od matejb96:
Zdravim vás, chcem sa opýtať na skladbu podlahové… @matejb96 dilatačná páska oddeľuje poter, nie PS, stačí do hornej vrstvy ,sukienku nechajte v skrini.Odpoveď na príspevok od milanpl:
Len doplním to, čo napísal @jan45. Sukienka (PE f… @milanpl ďakujem za vysvetlenie, tým že nie som prívrženec anhydridu neočakávam zatečenie. Ale ani medzi doskami nie je vždy tesnosť, takže podkladná fólia vyvedená na stenu splní rovnakú funkciu.Odpoveď na príspevok od matejb96:
@milanpl @matejb96 a na túto sukienku ide ta folia na ktorú sa pricvakáva rurka podl.kurenia?Odpoveď na príspevok od matejb96:
@matejb96 a na túto sukienku ide ta folia na ktor… @matejb96 Nie. Táto fólia z dilatačného pásu ide až na vrch, ako písal @milanpl ...Odpoveď na príspevok od dedo758:
@matejb96 Nie. Táto fólia z dilatačného pásu ide … @dedo758 jáj, takže foliu budem dávať pod sukňu dilatacnej pásky. Ok. Ďakujem pekne.Odpoveď na príspevok od matejb96:
@dedo758 jáj, takže foliu budem dávať pod sukňu d… @matejb96 ešte ak sa môžem opýtať, ak mám sem-tam také medzery medzi polystyrénom a stenou, môžem to vyplniť nizkoexpanznou penou?Odpoveď na príspevok od matejb96:
@matejb96 ešte ak sa môžem opýtať, ak mám sem-ta… @matejb96 Tam treba dať zvukovú izoláciu nastojato, aby sa pre poter vytvorila vaňa a zvuk z krokov sa neprenášal do stien a ďalej.