Odpoveď na príspevok:
Zdravím...mame úžitkovú plochu 162m2, máme aj pod… aj by som ti poradil, dokonca mám jeden veľmi slušný bytový termostat s malou hysteréziou, ktorý viem posunúť, ale komu? anonymovi? trp...Odpoveď na príspevok od zicher:
aj by som ti poradil, dokonca mám jeden veľmi slu… @zicher vies o tom ze tych anonymov bude viac lebo ludia sa boja opytat ze budu povazovany za hlupych. Takze ak to nemas ako prednastavenu odpoved tak do tyzdna to aj poslepiacky napises. Hlavne ze sa potesis 😀Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@zicher vies o tom ze tych anonymov bude viac leb… @wolodymyr ako keby zalezalo na tom, ci je hlupy nejaky anonym alebo "zicher" s nulovymi informaciami v profile.Odpoveď na príspevok od gashtaan:
@wolodymyr ako keby zalezalo na tom, ci je hlupy … @gashtaan ale aspon vies, ci ide o jedneho notorickeho opytovaca na dookola to iste (stava sa tu) alebo to je stale niekto iny a ma zmysel drat klavesnicu... A btw. anonymizacia vzdy vedie k znizeniu prahu slusnosti a privetivosti... je to v ludoch...