Kupelna v tvare L

ahoj, ako by ste riesili kupelnu v tvare pismena L, neviem kam so sprchou, zachodom, umyvadlami (chcela by som dve alebo jedno velke), kotlom a prackou ...povodne mala rozmery 2500 (na tejto stene je v strede okno 1 m)x3650cm ... ale odclenili sme z nej samostatne WC so samostatnym vchodom z chodby ... rozmer wc je 1400x1500 cm aj s priečkami...takze ta uzsia cast ma nejkakych 1,35m...staci to na dvoj-umyvadlo aj aby sa tam dalo normalne prejst? ... vanu nechceme Dakujem za dobre rady
Odpovedať
nikto nema podobnu kupelnu?...
Odpovedať
@jajka2407 Nejaky maly nakres s rozmermi by nebyl? Takto je to hodne obecne, L muze vypadat ruzne:)
Odpovedať
Profilova fotka
@jajka2407 daj nakres...
Odpovedať
dufam ze sa to bude dat zvacsit
Odpovedať
len miesto 2010 tam bude 2160, lebo sme zmensili wc
Odpovedať
@jajka2407 ja bych dala za roh na zed spolecnou s WC kotel a pod to pracku (nevim, jak velky kotel budete mit). Zachod pod okno, mozne rozdelit treba zdi o vysce 1,3 m a na protejsi stranu dvojumyvadlo nebo dve. Na pravou stranu k oknu vedle umyvadla treba jeste skrinku.
Odpovedať
Profilova fotka
@jajka2407 urcite ta uzsia cast staci na dvojumyvadlo, ved tie su vacsinou uzsie a dlhsie, takze nech maju do 50cm hlbky, ani to nie.. takze na prechod mas 80cm a to mas ako dvere :) takze uplne v pohode sirka na prechod aj dvaja ludia prejdu okolo seba... WC chces aj v kupelni? co je ten stvorec s krizikom, nejaka stupacka pevna?, kotol? alebo ?
Odpovedať
@jajka2407 ja zapomnela na sprchac...hm...a WC chces mit i v koupelne? Jinak by se dal dat sprchac jak jsem puvodne myslela ten kotel
Odpovedať
@katrin21 ten stvorec s krizikom je kotol, tak to tam dal projektant...len mne sa nepaci ze by som hned ako otvorim dvere mala kotol pod nosom...rozmyslala som nad tym ze sprcha tak ako je, ale chceme murovanu s obkladom otocenu do miestnosti ta by bola hned od WC na tej kratsej strane a vedla kotol...a na opacnu stranu oproti kotlu zachod a vedla umyvadlo uz ako by vyslo a pracku bud medzi umyvadlo a zachod, alebo za umyvadlo blizsie k dveram?
Odpovedať
@linee ano wc urcite aj v kupelni
Odpovedať
alebo este dalsia moznost je vymenti wc s ktolom a schovat ho do nejakej vstavanej skrine...ale moze sa to vobec?
Odpovedať
Profilova fotka
@jajka2407 tak to rozhodne nie tam... ja by som kotol dala az dozadu za to L, ako je nakreslene WC , tam niekde.. alebo do rohu vedla ohna. isto nie v strede miestnosti !!!!! vsetko lepsie, ako tam :( Pracku jednoznacne pod kotol.... dala by som obe veci tam, kde je WC nakreslene,.. bez debaty..... ale murovany sprhac by som nerobila, orpticky ti zaťaži nie velmi velky priestor.... radsej preskleny :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
takto by som to spravila ja... medzi umyvadlom a WC je skrinka od zeme po vrch na schovanie kozmetiky a uteracikov, pripadne v spodnej casti moze byt kos na pradlo.. Kotol je v rohu, pod nim pracka.... Vyhoda je ked sa niekto sprchuje, umyvadlo je hned pri dverach a bez nejakeho velkeho rusenia si moze dotycny umyt ruky :) Ine riesenie, ako toto, by u mna osobne neprichadzalo do uvahy.. kotol nech je pekny schovany za rohom a pracka detto.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj tam kde je dvoj umyvadlo by som dal sprchove dvere tam kde je wc by som dal pracku vedla pracky umyvadlo a oproti wcko otocene ku dverom . ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?