Kupelna v byte - vyuzitie priestoru

Dobry den, prosim Vas viete mi poradit na zaklade podorysu ako co najlepsie vyuzit priestor v kupelni s WC v nasom byte? Priecka medzi WC a kupelkou pojde prec, ale aj napriek tomu by sme chceli oddelenu toaletu a v kupelni chceme mat vanu. Za kazdy tip, odporucanie a radu budem vdacna.
Odpovedať
Priecka medzi wc a kupelnou bude na tom istom mieste? Ja by som v kupelni dal na kratsiu stranu oproti dveram normalne vanu, za dvere pracku a oproti umyvadlo s vanou, taka klasicka kupelna, myslim, ze sa vam to tam v pohode pomesti
Odpovedať
Takáto kúpeľňa to je riešenie v mnohých bytovkách. Známi podobný prípad prerábali nedávno. Oproti dverám by som dal normálne umývadlo, zrkadlo, nejakú skrinku pod to. Potom ďalej do rohu buď vaňu alebo sprcháč a ďalej práčku za dvere.
Odpovedať
Tam sa toho moc asi nedá našpekulovať, neviem čo všetko tam potrebujete. vaňu asi oproti dverám a zvyšok už tam kde sa zmestí. Najlepšie tú práčku asi za dvere tam bude aj schovaná 🙂
Odpovedať
Treba zistiť v akej výške je odpad, ale vanu by som dal na stenu k WC, lebo ak bude oproti dverám tak neviem ci vôbec vojde 150cm vaňa keďže tam mate 147cm, a aj ta je dosť mala.
Odpovedať
@zdenoo1 toto by som si vedel predstaviť. Ako v takých rozmeroch sa nedá nejak extra moc špekuľovať
Odpovedať
@lstherm akutalne tam je umiestnena rohova vana a za dverami mame plynovy kotol s cerpadlom
Odpovedať
@tomasjur Ono hlavne ide o to aby to bolo funkčné, aby sa tam dalo fungovať, to je základ.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?