Odpoveď na príspevok od elenna22:
Ahojte, momentálne som v štádiu, že potrebujem do… @elenna22 vies pridat vacsi vyrez z projektu? Co je za tymi stenami? Obvodova stena je iba ta jedna s oknom?Odpoveď na príspevok od wivik:
@elenna22 vies pridat vacsi vyrez z projektu? Co … @wivik Je dôležité aké sú steny? Je to drevodom. Áno, obvodová stena je s oknom.Odpoveď na príspevok od elenna22:
@wivik Je dôležité aké sú steny? Je to drevodom. … @elenna22 pre mna by bolo dolezite co je za stenmi kupelne. Ja by som za hlavou zachod nechcela, vpodstate ani tecucu vodu. Mozno aj vstup do kupelne by sa dal inak vyriesitOdpoveď na príspevok od wivik:
@elenna22 pre mna by bolo dolezite co je za stenm… @wivik Aha, že aké miestnosti sú za stenami kúpeľne...to je pravda, po ľavej strane je spáľňa. Super, vďaka.Odpoveď na príspevok od elenna22:
Ahojte, momentálne som v štádiu, že potrebujem do… @elenna22 este ake rozmery zariadeni tam mas nakreslene. Ked vezmem navrhy s vanou, tak vana nech ma sirky 70 cm a skrinka s umyvadlom 50 cm hlbku tak ti medzi nimi ostavava 50 cm. Ked vanu vyhodim tak je ta kupelna uz dost natesno. Nieco ma s zle lebo nemoze ti posobit prazdna pri takom rozmere. Zabudni na planovac. Zober stvorcekovy papier a si kresli. Este je to kupelna hlavna, pre vsetkych alebo pre koho kazdeho? Musis si zakrealit vsetko. Od vypinacov pre hlavne svetlo a svetlo nad zrkadlom. Zasuvky ktore nemozes mat v blizkosti zdroja vody. V tretom obrazku podla mna nemas k umyvadlu kde dat zasuvku pokial ju nechces nad zachodom, aj to neviem ci tam moze byt. Potrebujes zavesit kolko uterakov, osusiek? Pouzivate zupany? Mas v dome niekde ulozny priestor pre kupelnove veci? Lebo do jedneho suflika pod umyvadlom toho vela nenapchas. A este nemas priestor v kuprlni aby sa dvere mohli otvarat dovnutra.Odpoveď na príspevok od fero1821:
My máme rozmery 2,9 x 2,15. Zhruba 6m2. Podobne a… @fero1821 presne som rozmýšľala wc za dvere, ale vaňu asi vynecham, sprchu dám k oknu iba walk-in a umývadlo vpravu ku sprche, lebo vľavo bude spáľňa a ozaj nechcem, aby žblnkotala voda, ako tu bolo spomenuté (hoci som pôvodne nechcela kúpeľňu pri spálne, bohužiaľ kvôli stiesneným podmienkam musím robiť kompromisy, ale som si to neuvedomila, že so tomu dá vyhnúť rozložením zariadení).Odpoveď na príspevok od elenna22:
Ahojte, momentálne som v štádiu, že potrebujem do… @elenna22 v tomto usporiadani by uz musela byt mensia skrinka kvoli sprchovym dveram, aj okno je male a k umyvadlu by uz toho svetla nedoslo