Bezdotyková batéria do kúpeľne - odporúčania a skúsenosti

Anonymný autor
Autor diskusie
Dobrý večer Prosím, odporučte takú batériu s ktorou ste spokojní. Mala to známa a prislo mi to fakt ako dobrý hack do domu.
Odpovedať
Profilova fotka
Evokovalo by mi to verejne hajzle ... snad doma vie kazdy zavriet vodu. Ja osobne neznasam studenu okrem pitia takze furt by som to preladoval.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok:

Dobrý večer Prosím, odporučte takú batériu s ktor…
Na anonýmy sa neodpovedá !!!
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@petersd To nie je zlý nápad. Veď predsa nejde o nič, na čo by sa nedalo opýtať aj normálne.
Odpovedať
Anonymný autor
Autor diskusie

Odpoveď na príspevok od igiro:

@petersd To nie je zlý nápad. Veď predsa nejde o …
@igiro dakujem za pochopenie
Odpovedať

@petersd ty sa asi este hladas ze? naco reagujes ked nechces odpovedat..
Odpovedať
Senzorové batéria keď tak Sanela a ideálne keď ked je aj cirkulačka. Aby bola voda nastavená hneď požadovanej teploty. A nemyslím si že je to ako na verejných wc. Práveže he tk komfortnejšie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jaakovac:

@petersd ty sa asi este hladas ze? naco reagujes …
@jaakovac ... aby som otvoril oči napr. takým ako si aj Ty. U Teba to zjavne nezafungovalo - na to treba vyšší intelekt.
Odpovedať
Anonymný autor
Autor diskusie

Odpoveď na príspevok od milan209209:

Senzorové batéria keď tak Sanela a ideálne keď ke…
@milan209209 dakujem pekne. Aj mne to pride hygienickejsie
Odpovedať

@jaakovac ... aby som otvoril oči napr. takým ako…
@petersd tak urcite :) dalsi bez ktoreho by sme neprezili, vsetci cakame ako nam otvoris oci.. prosim ta ono sa treba trosku aj zobudit zistit aky je rok a prisposobit sa dobe. Ale ko pises bez toho intelektu to nepojde...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Grohe. Ale je to na figu odpovedat pre "anonymny autor" ked si tu clovek moze vytvorit hocijaky nick, hociaku foto pre uplne normalne otazky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok:

@milan209209 dakujem pekne. Aj mne to pride hygi…
ma to logiku čo sa týka hygieny, lebo logicky si idem umývať znečistené ruky. Chytím nimi páku batérie. Pracne si umyjem ruky a následne nimi chytím znecistenú bateriu. Medzitým mi nikto páku neumyje. A netreba ani elekroinštaláciu. Osobne mám batériu ktorá je napájaná 4ks 1.5 V batériami a tie mi vydržia fungovať cca 6 mesiacov.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od lenkito10:

Ahoj. Grohe. Ale je to na figu odpovedat pre "an…
@lenkito10 jedine že sa nevie identifikovať muž / žena. To sa potom nevie založiť profil ako medzi dospelými ľuďmi a musia tu byť anonymné príspevky. Úroveň MS ide rapídne dolu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?