Čierna batéria do kúpeľne - pekné, ale aj praktické?

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Dobrý deň chcel by som sa opýtať aký máte názor na čiernu batériu do kúpeľne. Je to veľmi pekné ale či to je aj praktické. Poprípade ak máte čiernu batériu tak akú? Ja som našiel MEXEN MINO - SET BATÉRIE - umývadlová batéria nízka + vaňová batéria čierna + sprchová hlavica Je to dobrá značka? Neodlupi sa farba...? To že na nej je viac vidno vodný kameň to viem.
Odpovedať
Ja som tiež chcela ale všetci ma odhovorili bude na Tom vidno strašné vodný kameň
Odpovedať
Profilova fotka
@pirhina myslím že problém s vodním kamenem je u čehokoliv, máme baterie pochromované v horní koupelně a to je katastrofa, je na tom vidět úplně všecko, kapky vody, otisky prstů, vodní kámen, v dolní koupelně máme bílé a tam je to v pohodě, na těch nejsou vidět ani kapky, ani otlačky prstů, co se týká údržby tak jsou určitě lepší než ty stříbrné baterie, v každém případě bych ale volila asi mat, v lesku to bude víc vidět.
Odpovedať
@alinka1234 áno vidno na striebornom ale nie tak ako na čiernom
Odpovedať
Profilova fotka
Čierne sú moderné, pekné, ale údržba katastrofa, to v kúpeľni by som nechcel ani zadarmo.
Odpovedať
@delfabo a nie len v kúpelni , preto nechcem ani čierne auto vidieť na ňom rýchlo prach , alebo na bielom špinu z cesty, najlepšia je sivá no nie je výrazná, také auto si nik ani nevšimne, nekričí tak ako napr. červená
Odpovedať
Luxusne to ukáže, ale tam tá radosť končí. Kamarátka si dala, lebo je to in a neviem čo, no teraz nervózna, lebo majú tvrdú vodu a furt to musí čistiť a teda je otrokom domácnosti a to by som nechcela.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?