Aký máte názor na samostane stojacu vaňu a jej praktickosť?

Profilova fotka
Prosím vás o radu pri výbere vane, uvažujem o samostatne stojacej vani a zvažujem jej praktickosť prosím poraďte, ďakujem za vaše názory.
Odpovedať
mne to pride hrozne neprakticke pri sprchovani sa....vsade navokol voda. a aby vynikla, tak to chce velku kupelnu....
Odpovedať
mne sa tie vane velmi pacia ale pokial nemas obrovsku kupelku aby si si ju dala do stredu ze by sa dala obiehat zo vsetkych stran tak si myslim ze to musi byt hrozne neprakticke co sa tyka umyvania hlavne pod vanou .. bude ti tam stekat voda a usadzovat sa vodny kamen a neviem si predstavit to cistit =-)
Odpovedať
Je dost neprakticke pri umyvani. A samostatne stojaca vana vynikne iba v priestrannej kupelke.
Odpovedať
Profilova fotka
Momentalne robime kupelnu kde v strede bude volne stojaca vana. Treba si uvedomit ze v takejto vani sa kupe, nesprchuje sa v nej... Na sprchovanie je sprchovy kut. Treba poriadne spravit hydroizolaciu aby pripadna voda co vyprskne von ( a to sa stane vzdy) nenarobila ziadne skody. A treba na to velku kupelnu, zabere totiz dost miesta...
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím Vás, Všetko záleží od veľkosti kúpeľne a ďalšom zariadení. Ideálne je kúpeľňu nakresliť a uvidíme čo, prečo je vhodné a prečo nie :) Napíšte mi, pomôžem Vám nájsť ideálne riešenie :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
my budeme mat velku kupelnu, tak sme sa rozhodli prave pre tuto vanu, kupat sa budu vacsinou deti, paci sa nam laguna zara od sika ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?